StartBoard

StartBoard Nederland

Wij regelen de start! Alles onder één dak.

Daag ons uit!

Wij regelen de start! Alles onder één dak

Als (startende) ondernemer komt er veel op je pad. StartBoard helpt ondernemers met de eerste fundamentele stappen om jouw succes te garanderen.

Met StartBoard wordt alles in één keer goed geregeld.

Startboard

Diensten

Financiering

Financiering Voor het professioneel uitzetten van de organisatie moet in de eerste fase geïnvesteerd worden.

Vormgeving

Vormgeving Een passend en professionele uitstraling is essentieel om succesvol te ondernemen.

Website

Online Anno 2019 is het essentieel om online bereikbaar te zijn. De online omgeving is dan ook een belangrijke succesfactor.

SEO

Marketing Het aantrekken, gevonden worden en binden van klanten middels marketingactiviteiten is essentieel om succes te hebben.

Aanpak

1.

Financiering

Ondernemingsplan laten maken

Financieel plan - Planning & realisatie - SWOT-analyse

2.

Vormgeving

Logo laten ontwerpen

Logo - Visitekaartjes - Briefpapier - Flyers

3.

Online

Website laten bouwen

Website - Mobiel compatible - Webshop - Responsive

4.

Marketing

Online vindbaarheid uitbesteden

Profilering - Naamsbekendheid - Klantenbinding - Meer omzet

Stap 1 De eerste stap richting een succesvolle onderneming is de mogelijkheid creëren om het bedrijf professioneel uit te zetten. Het verkrijgen of hebben van vermogen is daarvoor essentieel. Hierbij ondersteunen wij ondernemers met passend advies en het opstellen van een professioneel ondernemingsplan.

Stap 2 De tweede stap is om te werken aan een professionele uitstraling om vertrouwen te wekken bij klanten. Zonder een passende uitstraling is een onderneming naar onze mening niet in staat om voldoende klanten aan te trekken. Wij helpen ondernemers door een fraaie huisstijl te ontwerpen en uniek beeldmateriaal te maken /verzamelen.

Stap 3 In het huidige online tijdperk is het essentieel bij het opzetten van een succesvolle onderneming om als bedrijf jezelf online te presenteren. De derde stap naar een succesvolle onderneming is dan ook om jezelf online te presenteren. Hierbij ondersteunen wij ondernemers door professionele websites en webshops te bouwen.

Stap 4 Op het moment dat de onderneming de middelen heeft om haar klanten te voorzien in hun behoefte en in staat is zichzelf professioneel te presenteren, is het belangrijk om daadwerkelijk klanten aan te trekken. De laatste stap is dan ook om op een professionele wijze marketing uit te zetten. Hierbij helpen wij ondernemers door websites en webshops op de populaire zoekmachines beter vindbaar te maken of hierop te adverteren.

Daag ons uit!

Dit is het moment om de telefoon te pakken.

Neem contact op

Tevreden klanten

Starten? Vul onderstaand contactformulier in en daag ons uit!