StartBoard

Sterk en beknopt

Ondernemingsplan laten maken

ter ondersteuning van financierings-, vergunning- en bbz-aanvragen

Daag ons uit!

Plannen op maat

Het team van StartBoard helpt (en hielp) talloze ondernemers met het opstellen van een op maat gemaakt ondernemingsplan. Wij schrijven het ondernemingsplan altijd in samenwerking en samenspraak met de oprdachtgever.

In het ondernemingsplan beschrijft het team uw onderneming en onderbouwt het team uw plannen financieel. Op het einde verwerken wij het ondernemingsplan in een professionele lay-out en voeren wij een spelling en grammatica controle uit. Dit helpt onze opdrachtgevers om goed voorbereid te starten met een onderneming en of financiering op te halen.

Voorbeeld ondernemingsplan

Beloftes

Volledig ondernemingsplan

Volledig Een volledig plan gefocust op het doel waarvoor het nodig is.

Goedkoop ondernemingsplan

Vormgeving Een innovatieve lay-out om extra indruk te maken.

Sterk ondernemingsplan

Inhoud Plan gericht op het ophalen van financiering.

Professioneel ondernemingsplan

Contact Persoonlijk contact staat centraal bij StartBoard.

Aanpak

Maak een belafspraak /mail of bel direct Via onze website kunt u gemakkelijk en vrijblijvend een belafspraak maken, een mailtje achterlaten of direct bellen. Wij verstrekken u graag aanvullende informatie met betrekking tot onze aanpak. Tevens beantwoorden we met plezier al uw vragen met betrekking tot onze aanpak en diensten.

Vul de vragenlijst in Indien u wil starten, vragen wij u vervolgens om uw ideeën, plannen en ambities (vanzelfsprekend in goed vertrouwen) te delen. Daartoe vragen wij u veelal, maar niet uitsluitend, om een vragenlijst in te vullen. Deze vragenlijst is gericht op de invulling van het ondernemingsplan. Wij stellen vervolgens het ondernemingsplan op basis van de informatie die u ons aanreikt via de vragenlijst of via telefonisch- of face-to-face contact op.

Wees kritisch en geef feedback Wanneer u de conceptversie van het ondernemingsplan heeft ontvangen, krijgt u ruimte om het plan op basis van uw expertise te controleren en ons te voorzien van feedback. Deze feedback verwerkt StartBoard vervolgens in goed overleg in het ondernemingsplan. Zo weten wij zeker dat u en onze andere opdrachtergevers aan het einde van het traject helemaal tevreden zijn.

Ontvang de eindversie Pas wanneer u, als opdrachtgever, helemaal tevreden bent met het ondernemingsplan, laten wij een spelling- en grammaticacontrole uitvoeren door een specialist. Hierna stuurt het team de eindversie van het ondernemingsplan naar u op als PDF. Tevens ontvangt u het ondernemingsplan als Word-document. Zo kunt u altijd zelf nog aanpassingen verrichten. Grote of complexe aanpassingen op basis van uw aanvraag kunt u (uiteraard) altijd door ons laten verwerken.

Tevreden klanten

Stel een vraag! Daag ons uit! Vul het formulier in!

Contact met

Telefoonnummer StartBoard033 2340 555