StartBoard

Sterk en beknopt

Ondernemingsplan laten maken

ter ondersteuning van financierings-, vergunning- en bbz-aanvragen

Daag ons uit!

Plannen op maat

Het team van StartBoard helpt (en hielp) talloze ondernemers met het opstellen van een op maat gemaakt ondernemingsplan. Een ondernemingsplan laten maken doen wij altijd in samenwerking met de ondernemer.

In het ondernemingsplan beschrijft het team alle facetten van uw onderneming. Hiernaast zorgt het team dat het plan er goed uitkomt te zien en op spelling en grammatica is gecontroleerd. Dit helpt u om goed voorbereid te starten en financiering op te halen.

Voorbeeld ondernemingsplan

Beloftes

Volledig ondernemingsplan

Volledig Een volledig plan gefocust op het doel waarvoor het nodig is.

Goedkoop ondernemingsplan

Vormgeving Een innovatieve lay-out om extra indruk te maken.

Sterk ondernemingsplan

Inhoud Plan gericht op het ophalen van financiering.

Professioneel ondernemingsplan

Contact Persoonlijk contact staat centraal bij StartBoard.

Aanpak

Maak een belafspraak /mail of bel direct Via de website kunt u gemakkelijk en vrijblijvend een belafspraak maken, een mailtje achterlaten of direct bellen. Tijdens dit gesprek kunt u alle vragen stellen en krijgt u advies op maat.

Plan een telefonisch interview Na de belafspraak is de volgende stap in het proces om het bedrijfsconcept door te spreken. Indien u wilt dat wij aan de slag gaan, kunt u een telefonisch interview inplannen.

Wees kritisch en geef feedback Binnen StartBoard krijgt u (uiteraard) ruimte om te controleren of het stuk overeenkomt met uw plannen. Deze feedback wordt vervolgens verwerkt. Zo zijn wij er zeker van dat u aan het einde van het traject tevreden bent!

Ontvang de eindversie Nadat u helemaal tevreden bent met het ondernemingsplan laten wij nog een spelling en grammatica controle uitvoeren. Hierna ontvangt u via de mail het ondernemingsplan als Word-document. Hiernaast ontvangt u thuis nog een uitgeprint exemplaar.

Tevreden klanten

Stel een vraag! Maak een opmerking! Daag ons uit!

Contact met

Telefoonnummer StartBoard033 2340 555