StartBoard

Sterk en beknopt

Ondernemingsplan laten maken

ter ondersteuning van financierings-, vergunning- en bbz-aanvragen

Daag ons uit!

Plannen op maat

Het team van StartBoard helpt (en hielp) talloze ondernemers met het opstellen van een op maat gemaakt ondernemingsplan. Een ondernemingsplan laten maken doen wij altijd in samenwerking met de ondernemer.

In het ondernemingsplan beschrijft het team alle facetten van uw onderneming. Hiernaast zorgt het team dat het plan er goed uitkomt te zien en op spelling en grammatica is gecontroleerd. Dit helpt u om goed voorbereid te starten en financiering op te halen.

Voorbeeld ondernemingsplan

Beloftes

Volledig ondernemingsplan

Volledig Een volledig plan gefocust op het doel waarvoor het nodig is.

Goedkoop ondernemingsplan

Vormgeving Een innovatieve lay-out om extra indruk te maken.

Sterk ondernemingsplan

Inhoud Plan gericht op het ophalen van financiering.

Professioneel ondernemingsplan

Contact Persoonlijk contact staat centraal bij StartBoard.

Aanpak

Maak een belafspraak /mail of bel direct Via onze website kunt u gemakkelijk een vrijblijvende belafspraak maken, een mailtje achterlaten of gewoon direct bellen. Wij verstrekken u vervolgens graag aanvullende informatie met betrekking tot onze aanpak. Tevens beantwoorden we met plezier al uw vragen.

Vul de vragenlijst in Vervolgens vragen wij u om uw ideeën, plannen en ambities (vanzelfsprekend in goed vertrouwen) te delen met ons. Daartoe vragen wij onze opdrachtgevers veelal, maar niet uitsluitend, om een speciaal daartoe ontwikkelde vragenlijst in te vullen. Deze is gericht op de invulling van het ondernemingsplan. Op basis van de informatie die u ons aanreikt via de vragenlijst of via telefonisch- of face-to-face contact stellen wij een conceptversie op van het ondernemingsplan.

Wees kritisch en geef feedback Wanneer de opdrachtgever de conceptversie van het ondernemingsplan heeft ontvangen, krijgt hij of zij vanuit StartBoard de ruimte om het plan op basis van zijn of haar expertise te controleren en ons te voorzien van de nodige feedback. Deze feedback wordt vervolgens in goed overleg verwerkt. Door op deze manier te werken kunnen we er zeker van zijn dat iedereen aan het einde van het traject helemaal tevreden is.

Ontvang de eindversie Pas wanneer u, als opdrachtgever, helemaal tevreden bent met het ondernemingsplan, laten wij een spelling- en grammaticacontrole uitvoeren door een gespecialiseerd bedrijf. Als de tekst helemaal perfect is ontvangt u via de mail de eindversie van het ondernemingsplan in Pdf-formaat. Tevens krijgt u uw ondernemingsplan als Word-document. Zo kunt u altijd zelf nog aanpassingen verrichten.

Tevreden klanten

Stel een vraag! Maak een opmerking! Daag ons uit!

Contact met

Telefoonnummer StartBoard033 2340 555