StartBoard

Wordt beter online vindbaar!

Zoekmachine optmalisatie uitbesteden

om meer klanten aan te trekken

Daag ons uit!

Beter vindbaar

Het team van StartBoard helpt (en hielp) talloze ondernemers met het vindbaar maken van hun website of webshop. Zo weet de ondernemer zeker dat de website gevonden wordt door zijn doelgroep.

Onze experts hebben veel ervaring met het uitvoeren van zoekwoordanalyses en de het uitzetten van een SEO-strategie. Zo kan de website snel en voordelig hoog ranken op de populaire zoekmachines (waaronder Google).

seo uitbesteden

Beloftes

seo schrijven

Prijs-kwaliteit Een sterke prijs-kwaliteitsverhouding is onze belofte

uitbesteden marketing

Ervaring Ruime ervaring op het gebied van online-marketing

zoekmachine optimalisatie uitbesteden

Resultaat De beste resultaten in de populaire zoekmachines (Google, Bing etc)

seo laten doen

Contact Persoonlijke service staat centraal bij StartBoard

Aanpak

Overleg Allereest vindt er overleg plaats tussen de seo-expert en de opdrachtgever. Hierbij worden de afspraken gemaakt in hoeverre StartBoard werkzaamheden moet uitvoeren en wat het uiteindelijk doel is van de op te zetten online marketing-strategie.

Onderzoek Vervolgens gaat de expert aan de slag met de vindbaarheid van de website of webshop. Zo wordt een zoekwoordenanlyse uitgevoerd en geïnventariseerd wat beter kan/moet.

Tussentijdse evaluatie Vervolgens vindt er opnieuw overleg plaats. Hierbij wordt gekeken welke doelen bereikt zijn en of er nog nieuwe optimalisatieslagen nodig zijn om de doelen te behalen.

Optimaliseren Uit het voorgaande gesprek wordt duidelijk of er nog verdere optimalisatie nodig is. Indien dit het geval is, worden opnieuw werkzaamheden uitgevoerd door één van onze experts, met het doel om beter te ranken in zoekmachines.

Vindbaarheid monitoren Hierna is het belangrijk om te monitoren of de website of webshop goed vindbaar blijft. Google en andere populaire zoekmachines passen namelijk regelmatig de manier waarop zij indexeren (beoordelen) aan. Dit moet actief bijgehouden worden.

Doel doorlopend bereikt! Uiteindelijk worden na alle optmalisatieslagen in de meeste gevallen de gestelde doelen doorlopend bereikt. StartBoard zorgt ervoor dat de website of webshop vindbaar blijft en zal blijven.

Starten? Vul onderstaand contactformulier in en daag ons uit!

Telefoonnummer StartBoard033 2340 555
Telefoonnummer StartBoard033 2340 555