StartBoard

De Rotitaria

Ondernemingsplan laten maken

Markten en brasserieën zijn alle eeuwenlang in Nederland, maar ook in het buitenland, een welbekende verkoopplek van goederen. In de gemeente Maarssen worden er elke dag in de week op verschillende plekken dag- en weekmarkten georganiseerd. Veel voorkomende goederen die worden verkocht op deze markten zijn bijvoorbeeld, groenten, fruit, bloemen en vlees.

Tegelijkertijd heeft men steeds meer behoefte aan gezonde, eerlijke, snel beschikbare en ‘schone voeding’. Dit is voeding zonder al te veel toevoegingsmiddelen en E-nummers die op een eerlijke manier voor zowel mens als natuur is geproduceerd. Door in te spelen op het grote aantal standplaatsen voor markten in Maarssen en tegelijkertijd in te spelen op de vraag naar meer eerlijke voeding kan extra waarde toegevoegd worden.

Ondernemer Lorenzo Jackson speelt hierop in met zijn bedrijf De Rotitaria, een grillwagen dat zich uitsluitend richt op het aanbieden van rotigerechten in een zelfrijdende verkoopwagen, ofwel foodtruck. Deze verkoopwagen wordt voornamelijk gesitueerd op markten in de regio Maarssen. Hiernaast houdt ondernemer Jackson de optie open om zich aan te melden voor evenementen, zoals foodfestivals om zich daar tijdelijk te situeren. Ook biedt ondernemer Jackson al zijn rotigerechten in veelvoud aan, ofwel hij is beschikbaar als cateraar.

Klanten van De Rotitaria bestaan dus zowel uit marktbezoekers uit de regio Maarssen als evenementbezoekers en evenementorganisatoren. Zij kunnen bij De Rotitaria terecht voor:

  • Rotigerechten
  • Versnaperingen
  • Drankjes
  • Catering (alle producten)

  • De marktkraam wordt gesitueerd op markten in de regio Maarssen en de bedrijfsactiviteiten richten zich dan ook voornamelijk op de inwoners van deze gemeente en de directe omgeving. Evenementen en de werkzaamheden als cateraar zijn niet verbonden aan deze regio en kunnen in heel Nederland plaatsvinden.

    Sluit project
    Telefoonnummer StartBoard033 2340 555