StartBoard

Dierencentrum Tara Venema

Ondernemingsplan dierenpension

Het Dierencentrum Tara Venema wordt opgericht door dierenliefhebbers die ervoor zorgen dat de honden en katten zich binnen no-time thuis voelen.

Het is ook de missie van ondernemer Venema om de huisideren een veilige en gezellige plek te bieden om te spelen en te socialisen. Zij streeft ernaar om alle honden en katten zich comfortabel en zelfverzekerd te laten voelen, net alsof ze thuis zijn.

Het concept is van plan om onderdak te bieden aan zowel honden als katten van alle groote en leeftijden. De huisdieren komen in een gezellige, huiselijke omgeving. Een plek waar het net zo leuk is als thuis bij het baasje. Er wordt gedacht aan binnen en buitenruimte verdeelt per soort huisdier.

Het Dierencentrum Tara Venema is van plan dit te realiseren, zodat de huisdieren tijdelijk kunnen worden opgevangen op de juiste manier.

De beoogde locatie voor het dierencentrum bevindt zich in de provincie Zuid-Holland. Daar zal een complex van ongeveer 1.000m² worden gehuurd/gekocht, met een binnenruimte voor honden, binnenruimte voor katten, slaapverblijven voor honden (geen kennels), buitenruimte voor honden en alle verder benodigde faciliteiten. Ook zal er een receptie en kantoorruimte nodig zijn voor het afhandelen van de overige dienstverlening.

Ondernemer Venema is al meer dan 5 jaar werkzaam geweest bij verschillende dierenklinieken voor allerlei soorten dieren. Deze 5 jaar ervaring in de dierbranche gaat uit naar opliedingen, stages en werk. Zij is dan ook van plan om alles wat zij daar geleerd heeft te implementeren in de opzet van haar eigen dierencentrum. Ook heeft zij het Vakbekwaamheidsbewijs honden en katten op zak. In haar laatste baan (tot eind december 2020) was Tara Venema docent op Lentiz MBO. Hier gaf zij les aan paraverteriairen en dierverzorgers.

Sluit project
Telefoonnummer StartBoard033 2340 555
Telefoonnummer StartBoard033 2340 555