StartBoard

Grandcafé met Shmaak

Ondernemingsplan laten maken café

Met het nieuwe bedrijfsconcept Grand Café met Shmaak springen ondernemers van der Est en Quist in op deze situatie. Het nieuwe horecaconcept zal het oude Café ’t Durp omtoveren tot een grand café waar zowel de lokale bevolking als toeristen terecht kunnen om gezellig te lunchen, te dineren en samen te komen.

Het concept zal dus verder bouwen op het succes van het oude café, maar er zullen wel wat aanpassingen gedaan worden. Zo wordt er verbouwd en krijgt het pand een facelift. Daarnaast zal het pand, wat vrij groot is en aparte ruimtes heeft, geregeld verhuurd worden als feestlocatie voor onder andere bedrijfsfeestjes, huwelijken en babyshowers. Ook de lokale verenigingen zullen er terecht blijven kunnen voor hun activiteiten.

Daarnaast wordt aan het horecaconcept niet veel veranderd. De focus zal blijven liggen op de wat oudere toeristen uit binnen- en buitenland die even lekker willen bijkomen van een lange fietstocht en iets lekkers willen eten en drinken. Deze mensen worden bij Grand Café met Shmaak gastvrij onthaald door vriendelijk (Duitssprekende) personeel en er zal een gezellig en ongedwongen sfeer hangen.

Daarbij zullen ook de ruime openingstijden (doordeweeks van 10:00 tot 0:00 en in het weekend tot 2:00) blijven. Ook het creëren van een goede sfeer, met af en toe themaavonden, zoals een pokeravond of een disco-avond zal een uitgangspunt blijven in de bedrijfsvoering. Zo zal het mogelijk zijn om ook uit het cafégedeelte voldoende omzet te halen

Sluit project
Telefoonnummer StartBoard033 2340 555
Telefoonnummer StartBoard033 2340 555