StartBoard

HL.AUTO’S

Ondernemingsplan autozaak

Ondernemer Herman Langemaat, een vanuit huis uit autoverkoper en inkoper, wilt eveneens inspelen op behoefte naar personenauto’s met zijn op te zetten bedrijf HI auto’s. Een autobedrijf dat zich richt op het verkopen van personenauto’s. Klanten van HI auto’s bestaan uit particulieren die op zoek zijn naar occasions in de prijscategorie €500,- tot €15.000,-, oftewel betaalbare auto’s. Daarnaast wordt gefocust op de in- en verkoop van relatief zuinige (duurzame) auto’s.

Particulieren, maar ook bedrijven, met personenauto’s kunnen eveneens bij HI auto’s terecht voor kleine reparaties en onderhoud. Het aanbod aan occasions, voor de verkoop, bestaat voornamelijk uit modellen van de Volkswagen Group (SEAT, Skoda, Volkswagen en Audi. Daarnaast worden auto’s als BMW en Mercedes verkocht. Ook kan het aanbod bestaan uit Franse en Italiaanse auto’s, zoals Renault, Citroën en Alfa Romeo.

Ondernemer Langemaat heeft de ambitie om als Volkswagen specialist gezien te worden en dan ook uit te dragen. De auto’s die verkocht worden, zijn veelal afkomstig uit Nederland zelf, maar ook uit het buitenland, die nog in keurige staat zijn om nog lang veel rijplezier van te hebben.

De onderneming gaat zich vestigen in Veendam, echter, de bedrijfsactiviteiten richten zich op een gebied met een straal van circa 25 km daarbuiten. Auto’s worden ook geplaatst op bekende websites als Autoscout en Marktplaats. Hierdoor kan het ook voorkomen dat mensen verder reizen voor een auto van HI auto’s.

Sluit project
Telefoonnummer StartBoard033 2340 555
Telefoonnummer StartBoard033 2340 555