StartBoard

KingClean

Ondernemingsplan facilitaire diensten

KingClean - Allround mannen in facilitaire diensten

Ruiten, gevels, regenpijpen en andere toebehoren van een opstal op een kwalitatieve manier schoonmaken. Dat is in één zin precies wat ondernemers Smal en Softic met hun op te zetten bedrijf KingClean ambiëren. Hiermee spelen zij in op de geschetste ontwikkelingen in Nederland in onder andere de toenemende vraag naar glazenwassers.

Klanten kunnen bij het bedrijf terecht voor het laten schoonmaken van ramen, muren, gevels, regenpijpen, muren en gootstenen van zijn of haar gebouw. Het gaat om zowel woningen als kantoorpanden.

Het bedrijf houdt zich met betrekking tot wassen van ramen voornamelijk bezig met het wassen van ruiten aan de buitenkant van woningen. In eerst instantie financiert het bedrijf namelijk nog geen stijger, maar slechts ladders. Hierdoor limiteert het zich tot ruiten op een maximale hoogte van circa 10 meter. Hiermee kunnen tevens gevels en gootstenen gemakkelijk schoon gemaakt worden. KingClean specialiseert zich hiermee op de particuliere markt.

Tevens kunnen klanten dus terecht voor het laten reinigen van gevels, regenpijpen en gootstenen. Het gaat hierbij om toebehoren van de woningen in de buitenruimte. De glazenwassers of facilitaire dienstverleners maken de gevels, regenpijpen en dergelijke schoon door deze uit te spuiten met een hogedrukspuit.

Op het werk van het bedrijf zit een standaard garantie van 2 maanden. Daarbij is het belangrijk dat de oorzaak bij het bedrijf ligt en niet een externe reden, zoals lekkage. Het bedrijf gaat zich vestigen in Hilversum en focust zich dan ook op werkzaamheden in deze regio (voornamelijk ‘t Gooi).

KingClean heeft duurzaamheid hoog in het vaandel. Uit dit oogpunt werkt het bedrijf met zo min mogelijk water en met minder belastende verfproducten. Er zijn bijvoorbeeld schoonmaakmiddelen die minder schadelijk zijn voor het milieu.

Sluit project
Telefoonnummer StartBoard033 2340 555
Telefoonnummer StartBoard033 2340 555