StartBoard

Mr. Wongs Cuisine

Ondernemingsplan laten maken

Mensen eten tegenwoordig een stuk meer gevarieerd en divers. Anno 2018 is het niet gek om elke dag een gerecht van een andere keuken te consumeren of te proberen en om meermaals hetzelfde gerecht in dezelfde week te vermijden. Mede door deze ontwikkeling worden er veel verschillende soorten gerechten, die oorspronkelijk uit het buitenland komen, geconsumeerd door de Nederlandse consument. Dit blijkt uit de vele eetzaken, toko’s en kraampjes die Nederland, voornamelijk in haar grote steden, te bieden heeft. Met de wereldwijde opkomst van online eten bestellen wordt het voor consumenten steeds makkelijker om ook thuis gevarieerd te eten. De vraag blijkt enorm en blijft jaarlijks stijgen. Zo bedroeg de omzet in 2017 maar liefst 1,4 miljard euro en wordt verwacht dat het door kan groeien tot 3 miljard in 2020 (Emmerce, 25-10-2017). Ondernemers Saïd Helmijr en Richendrick Pieternella zien dat het huidige aanbod aan maaltijdbezorgers gevarieerd is, maar missen de mogelijkheid om exclusieve gerechten, zoals kreeft, kaviaar en andere exclusieve gerechten af te nemen.

Ondernemers Saïd Helmijr en Richendrick Pieternella spelen hierop in met hun bedrijf, Mr. Wong’s Cuisine. Een afhaal- en bezorgrestaurant dat zich richt op het aanbieden van exclusieve gerecht in de regio Tilburg. De maaltijden kunnen zowel afgehaald als bezorgd worden. Klanten van Mr. Wong’s Cuisine bestaan onder meer uit jongeren en studenten woonachtig in Tilburg en omgeving. De groep die aangesproken zal worden houden o.a. van uitgaan, willen er graag bijbehoren en willen graag meegaan met de huidige trends. Ze kunnen dan ook wel omschreven worden als trendwatchers of de jeugd van tegenwoordig. Deze groep is veelal (niet uitsluitend) actief op sociale media platformen als Instagram en Facebook.

Mr. Wong’s Cuisine biedt uitsluitend een gering aantal gerechten aan per dag, waardoor er schaarste zal ontstaan. Het is aan de consumenten om zo snel mogelijk één van de gerechten te bemachtigen.

Sluit project
Telefoonnummer StartBoard033 2340 555