StartBoard

Remo Automobielen

Ondernemingsplan autoverkoop

Ondernemer Ömer Öztas, een vanuit huis uit autoverkoper en inkoper, wilt eveneens inspelen op behoefte naar personenauto’s met zijn op te zetten bedrijf Remo Automobielen. Een autobedrijf dat zich richt op het verkopen van personenauto’s. Klanten van Remo Automobielen bestaan uit particulieren die op zoek zijn naar occasions in de prijscategorie €1.000,- tot €15.000,-.

Particulieren, maar ook bedrijven, met personenauto’s kunnen eveneens bij Remo Automobielen terecht voor kleine reparaties en onderhoud. Het aanbod aan occasions, voor de verkoop, bestaat voornamelijk uit modellen van de Volkswagen Group (SEAT, Skoda, Volkswagen en Audi. Daarnaast worden auto’s als BMW en Mercedes verkocht. Ook kan het aanbod bestaan uit Franse en Italiaanse auto’s, zoals Renault, Citroën en Alfa Romeo.

Ömer heeft echter de ambitie om als Volkswagen specialist gezien te worden en dan ook uit te dragen. De auto’s die verkocht worden, zijn veelal afkomstig uit het buitenland die nog in keurige staat zijn om nog lang veel rijplezier van te hebben.

De bedrijfsnaam Remo staat voor Rijd Een Mooie Occasion. Daarbij is het mooi dat het omgedraaid de naam van de ondernemer spelt.

De onderneming gaat zich vestigen in Lochem, echter, de bedrijfsactiviteiten richten zich op een gebied met een straal van circa 25 km daarbuiten

Sluit project
Telefoonnummer StartBoard033 2340 555
Telefoonnummer StartBoard033 2340 555