StartBoard

Sjaantje

Ondernemingsplan cafetaria

Ondernemer Jeannette Miedema speelt in op de behoefte naar horecaconcepten en cafetaria’s met buitenlucht (terras) en de vraag naar fastfood van goede kwaliteit door een cafetaria annex café te starten genaamd Sjaantje. Een elkaar versterkende combinatie midden in het centrum van Noordwolde.

Zowel de cafetaria als het café heeft een laagdrempelige uitstraling. De cafetaria biedt gerechten, drankjes en ijs wat afgehaald kan worden of terplekke opgegeten in de sfeervolle cafetaria, café of op het terras. Het café biedt plaats om gezellig te borrelen, te eten en samen te zijn. Het café heeft een warme sfeervolle en uitnodigende uitstraling. Sjaantje opent haar deuren om 11.00 en sluit de deuren van de cafetaria om 24.00. De deuren va het café sluiten in het weekend om 03.00. Dit natuurlijk wanneer het vanwege de Corona pandemie is toegestaan. Tot die tijd zullen we de sluitingstijden daarop aanpassen.

De gasten van Sjaantje zijn zowel lokale, regionale bewoners van Noorwolde en omliggende plaatsen. Het is het enige café in de omgeving. Ook de dagjes mensen en vakantiegangers zullen snel de weg vinden naar Sjaantje.

Sluit project
Telefoonnummer StartBoard033 2340 555
Telefoonnummer StartBoard033 2340 555