StartBoard

Topsloop werken

Ondernemingsplan sloopbedrijf

Gebouwen op een kwalitatieve en zorgvuldige wijze slopen. Dat is in één zin precies wat ondernemer Slawek Kowalski sinds 2017 doet met zijn bedrijf Topsloop werken. Hiermee speelt hij in op de huidige ontwikkelingen in Nederland in onder andere de enorme vraag naar sloopbedrijven.

Klanten kunnen bij het bedrijf onder andere terecht voor het laten slopen van vloeren, binnen- en buitenmuren, ramen, gevels, keuken en badkamer. Het gaat om zowel woningen als kantoorpanden. Zij kunnen uiteraard ook terecht voor totaalsloop, waarbij het hele gebouw gesloopt en geruimd wordt. Tevens kunnen klanten terecht voor rennovatiesloop, waarbij bijvoorbeeld slechts muren worden afgebroken.

Het bedrijf houdt zich met betrekking tot slopen voornamelijk bezig met totaalsloop van bedrijfspanden en woningen. Zo specialiseert Topsloop werken zich op zowel de particuliere als zakelijke markt.

Topsloop werken, in de persoon Slawek Kowalski, heeft duurzaamheid hoog in het vaandel. Uit dit oogpunt zorgt het bedrijf dat alles zorgvuldig wordt weggebracht. Daarbij is het streven om de materialen weer te verkopen, zodat zij wederom gebruikt kunnen worden. Deze circulariteit is een belangrijk streven.

Ondernemer Kowalski merkt op dit moment (anno augustus 2020) een enorme vraag naar zijn diensten in zijn regio (Maastricht). Hij ziet hierdoor kansen in het aantrekken van extra personeel en werkkapitaal. De verwachting van de ondernemer is dat hij met zes parttimers en machines zijn omzet flink kan verhogen door circa 200 facturabele uren per week met een gemiddeld tarief van €37,50 (exclusief btw) uit te voeren.

Sluit project
Telefoonnummer StartBoard033 2340 555
Telefoonnummer StartBoard033 2340 555