StartBoard

Professioneel en fraai

Beeldmateriaal laten maken

om een indruk te geven op de doelgroep

Daag ons uit!

Uniek beeldmateriaal

Het team van StartBoard helpt (en hielp) talloze ondernemers met het maken van krachtige bedrijfsfoto’s en schieten van bedrijfsfilms. Deze foto’s en video's worden uitsluitend gemaakt met 
kwaliteitsapparatuur

Onze fotografen en filmmakers hebben ruime ervaring met het maken van foto’s en video's legden dan ook al meerdere keren zeer professionele bedrijfsfoto’s en bedrijfsfilms neer bij diverse opdrachtgevers. Er is daarbij uiteraard altijd ruimte voor input vanuit de opdrachtgever

Beeldmateriaal laten maken

Beloftes

bedrijfsfilm laten schieten

Prijs-kwaliteit Een sterke prijs-kwaliteitsverhouding is onze belofte

portretfoto's laten maken

Ervaring Ruime ervaring op het gebied van fotografie en met het maken van video's

bedrijfsvideo

Apparatuur De beste moderne apparatuur voor de scherpste opnames /foto's

interieurfoto's restaurant

Contact Persoonlijke service staat centraal bij StartBoard

Aanpak

Overleg Allereest vindt er overleg plaats tussen de fotograaf of filmmaker en de opdrachtgever. Hierbij worden de afspraken gemaakt wanneer de foto's of opnames gemaakt kunnen worden.

Logistiek Vervolgens moeten de producten aangeleverd worden of de fotograaf /filmmaker op bezoek bij de opdrachtgever zodat de foto's of opnames gemaakt kunnen worden.

Opnames Als iedereen zover is, worden de foto's of opnames gemaakt. Dit wordt gedaan met kwaliteitscamera's om de kwaliteit van de foto's of video te borgen.

Editing Vervolgens worden de foto's in het programma Adobe Photoshop CC bewerkt. ZO kunnen er o.a. effecten toegevoegd worden en gespreeds worden met bijvoorbeeld het contrast.

Feedback Na het bewerken van de foto's is er ruimte voor eventuele feedback vanuit de opdrachtgever. Deze feedback wordt opgepakt en verwerkt in het bewerken van de foto's.

Oplevering Op het moment dat de opdrachtgever helemaal tevreden is met de bedrijsfoto's worden de eindversies opgeleverd. De oplevring kan in alle gewenste bestandtypes

Starten? Vul onderstaand contactformulier in en daag ons uit!

Telefoonnummer StartBoard033 2340 555
Telefoonnummer StartBoard033 2340 555