StartBoard

Sluitend en professioneel

Financieel plan laten opstellen

ter onderbouwing van jouw ondernemingsplan of plannen

Daag ons uit!

Plannen op maat

Het team van StartBoard helpt (en hielp) talloze ondernemers met het opstellen van een op maat gemaakt financieel plan. De prognose voor het financieel plan stellen wij altijd op basis van de input van de oprdachtgever en actuele branchecijfers op.

Het financieel plan bestaat onder meer uit een exploitatiebegroting (van 6 jaar), een liquiditeitenprgognose, een openingsbalans en een kasstroomoverzicht. Wij zorgen dat het financieel plan aansluit bij de wensen van de beoordelaar en sluitend is. Ook verwerkt StartBoard het plan in een professionele lay-out om extra indruk te maken. Hiermee hopen wij bij te dragen aan het waarmaken van jouw ondernemersdroom!

Voorbeeld ondernemingsplan

Beloftes

Volledig financieelplan

Volledig Een volledig financieel plan op basis van een sluitende prognose.

Goedkoop financieelplan

Vormgeving Een professionele lay-out die indruk maakt op de beoordelaar.

Sterk financieelplan

Tarieven Een goede prijs-kwaliteitsverhouding, tarieven vanaf €399,- (excl. btw).

Professioneel financieel plan

Communicatie Aangename onderlinge communicatite, persoonlijk contact staat centraal.

Aanpak

Laat een bericht achter Via onze website kan je makkelijk en vrijblijvend een (bel)afspraak maken of een bericht achterlaten. Vervolgens nemen wij contact met je op om meer informatie te geven en (eventueel) vragen te beantwoorden. Tijdens dit gesprek leggen wij graag het proces uit en bieden wij een prijsindicatie. Wij stellen financiële plannen op vanaf €499,- (excl. btw).

Online meeting Om een concept financieel plan op te stellen, plannen wij een online afspraak in om jouw bedrijfsconcept door te spreken. Vervolgens gaan wij op basis van deze input externe informatie (bijv. trendrapporten en branchecijfers), onze eigen kennis en expertise stellen en een (door een accountant) geaccrediteerd financieel model aan de slag met de prognose. Wanneer de prognose sluitend is een aansluit bij de markt verwerken wij dit tot een financieel plan.

Wees kritisch en geef feedback Na het ontvangen van de eerste versie krijg je (uiteraard) de ruimte om het financieelplan op basis van jouw eigen expertise (en netwerk) te controleren. Jouw aanvullingen e/o feedback verwerken wij vervolgens in goed overleg in de prognose. Zo weten wij zeker onze opdrachtgevers aan het einde van het traject helemaal tevreden zijn.

Ontvang de eindversie Pas wanneer een opdrachtgever helemaal tevreden is met het financieel plan, sturen wij de definitieve versie van het financieel plan als PDF-document naar onze opdrachtgever toe. Latere aanpassingen in het financieel plan kunnen (uiteraard) onze opdrachtgevers later nog door ons laten doorvoeren. Bij grote wijzigingen kunnen hier kosten aan verbonden zijn.

Tevreden klanten

Starten? Vul onderstaand contactformulier in en daag ons uit!

Telefoonnummer StartBoard033 2340 555
Telefoonnummer StartBoard033 2340 555