StartBoard

Passende en stijlvolle

Huisstijl laten ontwerpen

om vertrouwen te wekken en indruk te maken

Daag ons uit!

Unieke huisstijlen

Het team van StartBoard helpt (en hielp) talloze ondernemers met het ontwerpen van een unieke en passende huisstijl. De huisstijl wordt ontworpen aan de hand van de creativiteit van onze ervaren designers. Zij houden daarbij expliciet rekening met de wensen van de ondernemer aangaande de uitstraling.

Onze designers hebben ruime ervaring met het ontwerpen van huisstijlen. Zij snappen dan ook dat het belangrijk is dat de huisstijl iets uitstraalt. Hier wordt actief rekening mee gehouden.

huisstijl laten ontwerpen

Beloftes

Logo en huisstijl laten ontwerpen

Prijs-kwaliteit Een sterke prijs-kwaliteitsverhouding is onze belofte

huisstijl ontwerpen kosten

Ervaring Ruime ervaring op het gebied van grafisch ontwerp

kosten huisstijl ontwerp

Uniek Unieke en creatieve concepten die passen bij de onderneming

huisstijl maken

Contact Unieke persoonlijke service staat altijd centraal bij StartBoard

Aanpak

Maak een belafspraak /mail of bel direct Via de website kunt u gemakkelijk en vrijblijvend een belafspraak maken, een mailtje achterlaten of direct bellen. Tijdens dit gesprek kunt u alle vragen stellen en krijgt u advies op maat.

Plan een telefonisch interview Na de belafspraak is de volgende stap in het proces om uw wensen en behoefte m.b.t. de te ontwerpen huisstijl door te spreken. Aan de hand hiervan wordt de eerste versie van de huisstijl ontworpen.

Wees kritisch en geef feedback Na het aandragen van de verschillende concepten is er ruimte voor (eventuele) feedback vanuit de opdrachtgever. Deze feedback wordt vervolgens doorlopend verwerkt. Tot u helemaal tevreden bent met de gehele huisstijl. Zo weet het team zeker dat de opdrachtgever aan het einde tevreden is.

Ontvang de eindversie Nadat u helemaal tevreden bent met alle elementen van de huisstil wordt de huisstijl opgeleverd in alle gewenste bestandtypes. Hierdoor kunt u alle ontwerpen oneindig vergroten en verkleinen. Kleine aanpassingen, nadat het traject stopt, kunnen natuurlijk altijd door het team opgepakt worden.

Tevreden klanten

Starten? Vul onderstaand contactformulier in en daag ons uit!

Telefoonnummer StartBoard033 2340 555
Telefoonnummer StartBoard033 2340 555