StartBoard

Unieke logo's

Het team van StartBoard helpt (en hielp) talloze ondernemers met het ontwerpen van logo’s. Deze logo’s worden ontworpen aan de hand van de creativiteit van onze designers. Zij houden daarbij expliciet rekening met de wensen van de ondernemer aangaande het logo.

Onze designers hebben ruime ervaring met het ontwerpen van logo’s. Zij snappen dan ook dat het belangrijk is dat het logo bepaalde zaken moet uitstralen. Zij doen dit zodanig dat gelijk duidelijk wordt waarvoor de onderneming staat.

logo laten ontwerpen

Beloftes

Logo ontwerpen

Prijs-kwaliteit Een sterke prijs-kwaliteitsverhouding is onze belofte

Logo laten maken

Ervaring Ruime ervaring op het gebied van grafisch ontwerp

logo maken kosten

Uniek Unieke en creatieve concepten die passen bij de onderneming

Ontwerp logo

Contact Unieke persoonlijke service staat altijd centraal bij StartBoard

Aanpak

Maak een belafspraak /mail of bel direct Via de website kunt u gemakkelijk en vrijblijvend een belafspraak maken, een mailtje achterlaten of direct bellen. Tijdens dit gesprek kunt u alle vragen stellen en krijgt u advies op maat.

Plan een telefonisch interview Na de belafspraak is de volgende stap in het proces om uw wensen en behoefte m.b.t. het logo door te spreken. Vervolgens wordt het logo ontworpen.

Wees kritisch en geef feedback Na het aandragen van de verschillende concepten is er ruimte voor (eventuele) feedback vanuit de opdrachtgever. Deze feedback wordt vervolgens verwerkt. Zo weet het team zeker dat de opdrachtgever aan het einde tevreden is.

Ontvang de eindversie Nadat de opdrachtgever helemaal tevreden is met het logo wordt de eindversie opgeleverd in alle gewenste bestandtypes. Kleine aanpassingen kunnen natuurlijk altijd door het team gemaakt worden.

Tevreden klanten

Starten? Vul onderstaand contactformulier in en daag ons uit!

Telefoonnummer StartBoard033 2340 555
Telefoonnummer StartBoard033 2340 555