StartBoard

Sterk en professioneel

Ondernemingsplan laten maken

ter ondersteuning van financierings-, vergunnings- en bbz-aanvragen

Daag ons uit!

Plannen op maat

Het team van StartBoard helpt (en hielp) talloze ondernemers met het opstellen van een op maat gemaakt ondernemingsplan. Het ondernemingsplan schrijven wij altijd in samenwerking, en samenspraak, met onze oprdachtgevers.

In het plan beschrijven wij de onderneming en onderbouwen wij de plannen financieel. Ook verwerkt StartBoard het plan in een professionele lay-out en voeren wij afsluitend een spelling en grammatica controle uit. Hiermee hopen wij jouw ondernemersdroom in vervulling te laten gaan!

Voorbeeld ondernemingsplan

Beloftes

Volledig ondernemingsplan

Volledig Een volledig plan geënt op jouw doel.

Goedkoop ondernemingsplan

Vormgeving Een indrukwekkende lay-out.

Sterk ondernemingsplan

Inhoud Sterk geschreven en inclusief sluitende prognose.

Professioneel ondernemingsplan

Communicatie Persoonlijk contact staat centraal bij StartBoard.

Aanpak

Laat een bericht achter Via onze website kan je makkelijk en vrijblijvend een (bel)afspraak maken of een bericht achterlaten. Wij nemen naar aanleiding hiervan contact met je op over de gang van zaken. Met alle liefde bieden wij jou daarbij aanvullende informatie met betrekking tot onze dienstverlening.

Vul de vragenlijst in Bij interesse deel je vervolgens jouw ideeën, plannen en ambities (vanzelfsprekend in goed vertrouwen) met ons. Daartoe vragen wij meestal, maar niet uitsluitend, om onze vragenlijst in te vullen. Op basis van deze informatie, externe informatie (bijv. trendrapporten en branchecijfers) en onze kennis en expertise stellen wij nadien een eerste versie van jouw plan op. Direct starten?
Vul dan nu gelijk onze vragenlijst in.

Wees kritisch en geef feedback Hierna krijg je van ons ruimte om het plan op basis van jouw eigen expertise (en netwerk) te controleren. Jouw feedback c.q. input verwerken wij daarbij in goed overleg in het ondernemingsplan. Zo weten wij zeker dat jij en onze andere opdrachtgevers aan het einde van het traject helemaal tevreden zijn.

Ontvang de eindversie Pas wanneer een opdrachtgever helemaal tevreden is met het plan, laten wij aansluitend nog een spelling- en grammaticacontrole uitvoeren. Hierna ontvangt de opdrachtgever de definitieve versie van het ondernemingsplan als PDF- en Word-document. Zo kan jij zelf altijd nog aanpassingen verrichten. Grote of complexe aanpassingen kan je (uiteraard) nog door ons laten doorvoeren.

Tevreden klanten

Starten? Vul onderstaand contactformulier in en daag ons uit!