StartBoard

Sterk en professioneel

Ondernemingsplan laten maken

ter ondersteuning van onder meer financierings-, vergunnings- en subsidieaanvragen

Daag ons uit!

Plannen op maat

Het team van StartBoard helpt (en hielp) talloze ondernemers met het opstellen van een op maat gemaakt ondernemingsplan. Wij schrijven het ondernemingsplan altijd in samenwerking en samenspraak met onze opdrachtgevers.

In het plan beschrijven we de onderneming en zorgen we voor een gedegen financiële onderbouwing. Daarnaast zorgt StartBoard voor een professionele lay-out van het plan en voeren we een grondige spelling- en grammaticacontrole uit. Ons doel? Bijdragen aan het waarmaken van jouw ondernemersdroom!

Voorbeeld ondernemingsplan

Beloftes

Volledig ondernemingsplan

Volledig Een volledig plan gericht op jouw doel, inclusief sluitende prognose.

Goedkoop ondernemingsplan

Vormgeving Een professionele lay-out die indruk maakt op de lezer.

Sterk ondernemingsplan

Tarieven Een goede prijs-kwaliteitsverhouding: tarieven vanaf €499,- (excl. btw).

Professioneel ondernemingsplan

Communicatie Aangename onderlinge communicatie: persoonlijk contact staat centraal.

Aanpak

Laat een bericht achter Maak via onze website vrijblijvend een (bel)afspraak of laat een bericht achter. Wij nemen vervolgens contact met u op om uw wensen te bespreken en eventuele vragen te beantwoorden. Tijdens dit gesprek lichten we graag het proces toe en geven we een prijsindicatie. StartBoard Nederland stelt ondernemingsplannen op vanaf €400,- (excl. btw).

Vul de vragenlijst in Om een concept ondernemingsplan op te stellen, verzoeken we meestal om onze vragenlijst in te vullen. Op basis van de ingevulde vragenlijst, marktinformatie (zoals trendrapporten en branchecijfers) en onze eigen expertise, stellen we vervolgens een eerste versie van het plan op. Spoedaanvraag?
Vul dan nu direct onze vragenlijst in, zodat we meteen aan de slag kunnen gaan.

Wees kritisch en geef feedback Na het ontvangen van de eerste versie krijgt u de ruimte om het businessplan op basis van uw eigen expertise te controleren en feedback te geven. De aanvullingen en feedback verwerken wij vervolgens in goed overleg met u in het ondernemingsplan. Op deze manier weten wij zeker dat u aan het einde van het traject helemaal tevreden bent.

Ontvang de eindversie Wanneer u helemaal tevreden bent met het plan voeren wij afsluitend een spelling- en grammaticacontrole uit. Vervolgens ontvangt u de definitieve versie van het ondernemingsplan als PDF-document. Daarnaast sturen wij uw ondernemingsplan als Word-document. Voor eventuele nieuwe, complexe aanpassingen, bijvoorbeeld in het financieel plan, staan wij nadien natuurlijk altijd nog voor u klaar.

Tevreden klanten

Starten? Vul onderstaand contactformulier in en daag ons uit!

Telefoonnummer StartBoard033 2340 555
Telefoonnummer StartBoard033 2340 555