StartBoard

Professionele en stijlvolle

Visitekaartjes laten ontwerpen

om écht indruk te maken

Daag ons uit!

Unieke visitekaartjes

Het team van StartBoard helpt (en hielp) talloze ondernemers met het ontwerpen van visitekaartjes. Deze visitekaartjes worden met veel creativiteit ontworpen en afgestemd op de wensen en behoeften van de ondernemer.

Met de visitekaartjes van StartBoard maakt u een unieke indruk op al uw stakeholders. Bij het ontwerp van de visitekaartjes wordt natuurlijk actief rekening gehouden met de huisstijl van uw bedrijf.

visitekaartjes laten ontwerpen

Beloftes

Visitekaartje maken

Prijs-kwaliteit Een sterke prijs-kwaliteitsverhouding is onze belofte

Visitekaartje ontwerpen

Ervaring Ruime ervaring op het gebied van grafisch ontwerp

Visitekaartje laten maken

Uniek Unieke en creatieve concepten die passen bij de onderneming

Ontwerp visitekaartje

Contact Unieke persoonlijke service staat altijd centraal bij StartBoard

Aanpak

Maak een belafspraak /mail of bel direct Via de website kunt u gemakkelijk en vrijblijvend een belafspraak maken, een mailtje achterlaten of direct bellen. Tijdens dit gesprek kan je alle vragen stellen en krijgt u advies op maat.

Plan een telefonisch interview Na de belafspraak is de volgende stap in het proces om uw wensen en behoefte m.b.t. het visitekaartje door te spreken. Vervolgens wordt het visitekaartje a.d.h.v. dit gesprek ontworpen.

Wees kritisch en geef feedback Na het aandragen van de opzet van het visitekaartje is er ruimte voor (eventuele) feedback vanuit de ondernemer. Deze feedback wordt vervolgens verwerkt in het ontwerp. Zo weet het team zeker dat u aan het einde tevreden is.

Ontvang de eindversie Wanneer de ondernemer helemaal tevreden is met het visitekaartje wordt de eindversie opgeleverd in alle gewenste bestandtypes. Hierbij krijgt de ondernemer eveneens de optie om de visitekaartjes door ons te laten bestellen.

Tevreden klanten

Starten? Vul onderstaand contactformulier in en daag ons uit!

Telefoonnummer StartBoard033 2340 555
Telefoonnummer StartBoard033 2340 555