StartBoard

Professionele en complete

Webshop laten bouwen

om de producten vakkundig te verkopen

Daag ons uit!

Webshop op maat

Het team van StartBoard helpt (en hielp) talloze ondernemers met het bouwen van een op maat gemaakte webshop. De webshop wordt gebouwd aan de hand van de wensen en behoeften van de ondernemer in combinatie met de expertise van onze webbouwers.

Daarbij kunnen diverse plug-ins en betaalmogelijkheden worden geïntegreerd, zodat uw klanten moeiteloos kunnen betalen en bestellingen kunnen plaatsen.

webshop laten bouwen

Beloftes

webshop maken

Prijs-kwaliteit Een sterke prijs-kwaliteitsverhouding is onze belofte

Webshop uitbesteden

Plug-ins Innovatieve plug-ins en vele extra's, zoals iDeal-koppeling, om de webshop goed te laten functioneren

webshop laten ontwikkelen

Compatible De webshop is mobiel en tablet compatible en in de basis goed vindbaar

ontwerp webshop

Contact Unieke persoonlijke service staat altijd centraal bij StartBoard

Aanpak

Maak een belafspraak /mail of bel direct Via de website van StartBoard kunt u gemakkelijk en vrijblijvend een belafspraak maken, een mailtje achterlaten of direct bellen. Tijdens dit gesprek kunnen alle vragen gesteld worden en krijgt u advies op maat.

Plan een interview Na de belafspraak is de volgende stap in het proces om uw wensen en behoefte m.b.t. de webshop door te spreken. Aan de hand hiervan wordt de webshop vervolgens gebouwd door één van onze experts.

Wees kritisch en geef feedback Nadat de webshop gebouwd is, is er ruimte voor (eventuele) feedback vanuit de opdrachtgever. Deze feedback wordt vervolgens verwerkt. Zo weet het team zeker dat de opdrachtgever aan het einde van het traject helemaal tevreden is.

De webshop gaat live! Nadat de opdrachtgever helemaal tevreden is met het eindresultaat gaat de webshop, met goedkeuring van de opdrachtgever, live. Aanpassingen kunnen natuurlijk altijd door het team opgepakt worden. De hosting kan vervolgens ofwel in eigen beheer of in het beheer van StartBoard.

Starten? Vul onderstaand contactformulier in en daag ons uit!

Telefoonnummer StartBoard033 2340 555
Telefoonnummer StartBoard033 2340 555