StartBoard

Verhoog de omzet!

Zoekmachine advertenteren uitbesteden

om meer afzet en omzet te realiseren

Daag ons uit!

Meer afzet

Het team van StartBoard helpt (en hielp) talloze ondernemers met het vergroten van hun afzet online. Door Google AdWords slim te gebruiken kunnen ondernemers goedkoop nieuwe klanten aantrekken.

Onze experts hebben veel ervaring met het uitzetten van Google AdWords-campagnes. Zo kunnen zij AdWords professioneel inzetten om de conversie van opdrachtgevers te verhogen.

zoekmachine adverteren uitbesteden

Beloftes

sea uitbesteden

Prijs-kwaliteit Een sterke prijs-kwaliteitsverhouding is onze belofte

hulp bij marketing

Ervaring Ruime ervaring op het gebied van online-marketing w.o. Google AdWords

hulp bij sea

Resultaat Aantoonbaar meer opdrachten en hogere conversie!

maken marketing

Contact Persoonlijke service staat centraal bij StartBoard

Aanpak

Overleg Allereerst vindt er overleg plaats tussen de aangewezen expert en de opdrachtgever. Hierbij worden besproken en afspraken gemaakt in hoeverre StartBoard werkzaamheden moet uitvoeren, wat het uiteindelijk doel is en welk budget beschikbaar is.

Investeren Vervolgens gaat de aangewezen expert een AdWords campagne starten met het beoogde budget. Hieruit blijkt welke zoekwoorden populair zijn onder de doelgroep van de opdrachtgever.

Tussentijdse evaluatie Vervolgens vindt er overleg plaats m.b.t. de resultaten van de campagne. Hierbij wordt gekeken wat nodig is om de doelgroep te bereiken en besproken of de campagne aangepast dient te worden.

Optimaliseren Aan de hand van het gesprek wordt in de volgende fase de campagne opnieuw ingericht /geoptimaliseerd. Hierbij wordt actief rekening gehouden met de resultaten van de reeds opgezette campagne.

Resultaten monitoren Hierna is het belangrijk om bij te houden (te monitoren) of de campagnes succesvol blijven. Op het moment dat opgemerkt wordt dat het minder goed werkt, wordt de campagne opnieuw ingericht /geoptimaliseerd.

Doel doorlopend bereikt! Uiteindelijk is het doel om alle AdWords campagnes winstgevend te krijgen. Wanneer dit gerealiseerd wordt, is het mogelijk om meer afzet te realiseren door extra te investeren.

Starten? Vul onderstaand contactformulier in en daag ons uit!

Telefoonnummer StartBoard033 2340 555
Telefoonnummer StartBoard033 2340 555