StartBoard

SE DETENDRE

Ondernemingsplan beautybranche

SE DETENDRE - alles onder één dak

Het combineren van verzorging en wellness onder één dak is dan ook wat ondernemer Gonenc ambieert te bewerkstelligen met SE DETENDRE. Er wordt een setting gecreëerd waar beide samen worden aangeboden. Daarbij wordt er bewust, maar niet enkel, stil gestaan bij de donkere vrouw.

Net als in een klassieke schoonheids- en kapsalon kunnen klanten bij SE DETENDRE terecht voor diverse schoonheidsbehandelingen aan haar, hoofd, nagels en huid. Er zal een breed assortiment aan haarbehandelingen worden aangeboden. Ook kan men bij SE DETENDRE terecht voor manicuren, pedicures, wax en massagebehandelingen.

Daarbij zal het begrip ‘ontspanning’ door het gehele aanbod worden gewoven. Hierbij moet gedacht worden aan een bijzonder drankje bij binnenkomst (in plaats van de dertien-in-een-dozijn-koffie die gangbaar is) en standaard een fijne handmassage voor aanvang van de behandeling.

Verder zal er een post-worthy interieur worden gerealiseerd. De zaak wordt ingericht met designmeubelen en -accessoires en moet een luxe uitstraling krijgen. Dit is ten eerste belangrijk voor de eigen promotie, omdat met een mooie zaak nu eenmaal eenvoudiger aantrekkelijke (online) advertenties kunnen worden gemaakt. Ten tweede zullen klanten hierdoor als vanzelf reclame voor ons maken. Ze gaan in onze zaak op de foto met hun nieuwe kapsel en plaatsen die foto op Instagram inclusief locatie. Dit heeft met name op de jongere doelgroep een grote aantrekkingskracht.

Daarnaast wordt er ingezet op professionaliteit. Dit gebeurt door aandacht te besteden aan kleine details. Zo zal iedere medewerker een uniform dragen, zal het mogelijk zijn om een behandeling te reserveren en worden individuele wensen en bijzonderheden genoteerd. Zo gaat SE DETENDRE klantgericht en professioneel te werk en geeft het bedrijf iedere klant een fijne, luxe en ontspannen ervaring.

Sluit project
Telefoonnummer StartBoard033 2340 555
Telefoonnummer StartBoard033 2340 555