StartBoard

Akash textiel

Ondernemingsplan detailhandel

Ondernemer Satnam Singh springt in op de huidige ontwikkelingen met het starten van een winkel in huishoudelijke artikelen in Amsterdam Zuid-Oost. Daarbij onderscheidt hij zich van de concurrentie door lage tot zeer lage prijzen te garanderen aan zijn klanten. Zijn klanten bestaan uit mensen uit de regio die op zoek zijn naar producten als haarbandjes, haarclips, wasknijpers, schoonmaakdoeken en meer. Zij kunnen bij de winkel terecht voor deze producten voor slechts 1 à 2 euro.

Door de aantrekkelijke prijzen en de specifieke producten is de winkel interessant voor alle culturen. Op den duur bestaat de mogelijkheid om eveneens de producten te bezorgen bij de klanten via een op te bouwen webshop.

Op dit moment heeft ondernemer Singh een pand op het oog aan de Wethouder ramstraat 23. Een ruime winkel met een oppervlakte van 80 vierkante meter. Hij wil zich hier gaan vestigen met zijn nieuwe bedrijfsconcept. Daarbij hanteert hij ruime openingstijden, van maandag tot en met zaterdag van 09.00 uur tot 18.00 uur.

Sluit project
Telefoonnummer StartBoard033 2340 555
Telefoonnummer StartBoard033 2340 555