StartBoard

AutoSleutelWerk

Ondernemingsplan laten maken autogarage

De auto is anno 2018 zowel in het binnen- als buitenland niet meer weg te denken van het straatbeeld. Een goede /degelijke auto is niet alleen belangrijk voor mens veiligheid, maar wordt ook verplicht vanuit de overheid. Denk hierbij aan de jaarlijks verplichte Apk-keuring. Hiernaast functioneert de auto vaak als statussymbool. De auto die men rijdt geeft status, maar ook aanzien, voornamelijk onder de vele autoliefhebbers in de wereld.

Auto’s moeten om veilig te blijven goed onderhouden worden. Dit vergt aandacht, maar ook keuringen, omdat een auto nou eenmaal minder gaat presteren naarmate het aantal kilometer dat ermee gereden is toeneemt. Talloze bedrijven spelen in op de vraag naar auto’s en het onderhouden en repareren van auto’s. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de talloze autodealers, occasiondealers en autogarages. Het laten repareren of onderhouden van een auto kan veel geld kosten en er zijn dan ook veel mensen die kiezen om zelf hun auto te onderhouden en repareren. Zij hebben echter vaak niet zelf de ruimte of materialen om dit professioneel uit te kunnen voeren.

Een bedrijf dat inspeelde op de behoefte naar het laten onderhouden of repareren van auto’s is Garage Albert Rox in Eindhoven. In de jaren dat het bedrijf actief was, heeft de ondernemer een ruim klantenbestand opgebouwd. De huidige eigenaar heeft besloten om het bedrijf te verkopen wegens privéomstandigheden. Ondernemer Carlyle Mijdt een opgeleid automonteur die momenteel werkzaam is in de omgeving Valkenswaard is zeer gecharmeerd van het bedrijfsconcept mede doordat de vestigingslocatie en het pand goed zichtbaar is vanuit diverse grote uitvalswegen. Hij ziet mogelijkheden tot het overnemen van de vestigingslocatie.

Ondernemer Mijdt ziet de overname als een mooie kans en wilt dan ook het huidige bedrijfsconcept overnemen onder de naam AutoSleutelWerk. Vervolgens wil hij deze kans gaan exploiteren door in te spelen op mens behoefte om zelf auto’s te onderhouden en repareren. Zo kunnen klanten zowel reparaties en onderhoud laten uitvoeren als zelf uitvoeren. Hierdoor kan hij, naar zijn ervaring, beter voldoen aan de vraag van zijn klanten. Tegelijkertijd kunnen hierdoor meer klanten verzorgd worden en het bedrijf haar afzet dus vergroten.

Sluit project
Telefoonnummer StartBoard033 2340 555
Telefoonnummer StartBoard033 2340 555