StartBoard

Babybooboo

Ondernemingsplan babyspullen

Ondernemer Maimouna Manneh wil inspelen op de (online) vraag naar producten voor baby’s met een op te zetten bedrijf, genaamd Babybooboo. Een babykleding en -producten webshop dat zich richt op het aanbieden van kleding en baby gerelateerde producten voor baby’s tot twee jaar oud. Zij kunnen bij het bedrijfsconcept onder meer terecht voor kinderwagens, broekjes, slabbertjes, babyvoeding, luiertassen en borstvoedingsproducten. Tevens kunnen zij bij Babybooboo terecht voor diverse accessoires, zoals klipjes en schoentjes. De kleding en de baby gerelateerde producten worden aangeboden via een daartoe gespecialiseerde webshop. De webshop geeft een duidelijke weergave van de producten die Babybooboo aanbiedt aan haar doelgroep.

Allereerst kan men uitsluitend bij de webshop terecht voor het aankopen van een, door ondernemer Manneh ontworpen, tas. Deze tas heeft speciale functie die, zover bekend, nog niet beschikbaar is in de markt. Wanneer ondernemer Manneh voldoende tassen heeft verkocht, start zij met de verkoop van de overige zwangerschap en baby gerelateerde producten.

De onderneming gaat zich vestigen in Hoofddorp, echter, de bedrijfsactiviteiten zijn niet lokaal gebonden en ondernemer Manneh richt zich op heel Nederland.

Sluit project
Telefoonnummer StartBoard033 2340 555
Telefoonnummer StartBoard033 2340 555