StartBoard

B for Bagel

Ondernemingsplan Bonaire

Met het nieuwe bedrijfsconcept B for Bagel springen ondernemers Nancy Waerts, Arthur Klootwijk en Nina Jansen in op de vraag naar ontbijt- en lunchroooms op Bonaire. Een nieuw horecaconcept waar zowel de lokale bevolking als toeristen terecht kunnen om gezellig te ontbijten of te lunchen en samen te komen. Daarbij bestaat het aanbod uit kwalitatieve bagels, sappen en gangbare dranken als koffie en thee.

Het concept is dagelijks geopend vanaf 7.00 uur. Met het aanbieden van ontbijt en lunch wordt ingespeeld op de behoefte van bewoners, toeristen en bezoekers van Bonaire om na of tijdens hun dagelijkse activiteiten te kunnen consumeren.

Met het ruimte ontbijt- en lunchmenu worden mensen aangetrokken die op een laagdrempelige manier willen genieten: met kwalitatieve gerechten, een fijne sfeer, en een uitgebreide kaart. Het aanbod bestaat onder andere uit hartige en zoete bagels met verschillende spreads. Daarnaast bestaat het aanbod voor een groot deel uit gangbare dranken.

De initiatiefnemers willen met hun nieuwe horecazaak bekend staan als gezellig, laagdrempelig, vooruitstrevend, maar vooral bruisend. Het zal altijd gezellig aanvoelen wanneer een gast ‘thuis’ komt bij B for Bagel.

Er zal gewerkt worden vanuit een solide basis, waarbij kwaliteit, verse producten en een aangename sfeer centraal zullen staan. Daarbij zal worden ingespeeld op trends, zowel culinair als qua inrichting.

Daarbij zullen ook ruime openingstijden qua ontbijt en lunch (doordeweeks van 07:00 tot 15:00) gehanteerd worden. Ook het creëren van een goede sfeer zal een streefpunt zijn in de bedrijfsvoering.

Sluit project
Telefoonnummer StartBoard033 2340 555
Telefoonnummer StartBoard033 2340 555