StartBoard

Boessá Fashion

Ondernemingsplan laten maken

Voor een grote groep Nederlanders, maar ook niet Nederlanders, is het belangrijk om goed voor de dag te komen. Een goed voorkomen wordt zowel bepaald door het lichamelijk uiterlijk als de kleding die gedragen wordt. Talloze bedrijven spelen, binnen deze miljardenbusiness, in op de vraag naar dit perfecte voorkomen. Denk bijvoorbeeld aan kappers, schoonheidsspecialisten, (online) kledingwinkels, horloge & zonnebril aanbieders en plastische chirurgen. Vrouwen, zowel jong als oud, hechten vaak nog een stukje meer waarde aan het voorkomen dan mannen. De vraag onder deze groep is vaak specifiek en sterk afhankelijk van de huidige modetrends. Alleen de beste en mooiste kleding worden interessant gevonden.

Voor een groep vrouwen is het lastig om kleding te kopen die passend zijn met de huidige modetrends aangezien zij relatief groot zijn in vergelijking met andere vrouwen. Deze groep is op zoek naar plussize maten, zoals maat XXL. Ondernemer Lemmy Bonaparte heeft opgemerkt dat grotere vrouwen veel waarde hechten aan de uitstraling van kleding. Dit heeft zij o.a. opgemerkt in haar netwerk en te horen gekregen van ondernemers uit dezelfde branche.

Ondernemer Lemmy Bonapart wil inspelen op deze waargenomen vraag met een op te zetten bedrijf, Boessá Fashion. Een kledingwinkel en webshop dat zich richt op het aanbieden van trendy kleding voor vrouwen tussen de 20 en 60 jaar oud met grote maten. Het bedrijfsconcept biedt echter ook de meer gangbare maten aan, maar de focus ligt op grotere maten. Boessá Fashion is dus zowel interessant voor vrouwen met normale maten als grote maten die graag meegaan met de huidige modetrends. Zij kunnen bij het bedrijfsconcept onder meer terecht voor broeken, jurken jassen, t-shirts en truien. Tevens kunnen zij bij Boessá Fashion terecht voor diverse accessoires, zoals schoenen, haarbanden, tassen en mutsen. Deze kleding wordt aangeboden in een fysieke winkel en via een daartoe gespecialiseerde webshop. De webshop geeft een duidelijke weergave van de kleding die wordt aangeboden door ondernemer Bonapart.

Sluit project
Telefoonnummer StartBoard033 2340 555
Telefoonnummer StartBoard033 2340 555