StartBoard

Branding E-commerce

Ondernemingsplan e-commerce

Treatcare: Een goedlopende online business

Ondernemer Ronald Hendrikse startte in 2019 met zijn onderneming Branding E-commerce met het online aanbieden van Shiatsu massagekussens onder de merknaam Treatcare. Het concept is eenvoudig, maar desalniettemin zeer succesvol.

Producten worden aangeboden via webwinkel Bol.com, waarbij Treatcare tevens gebruik maakt van de door Bol.com geboden distributiediensten. Door deze manier van werken kan de ondernemer zich volledig focussen op de kernactiviteiten van zijn onderneming: het samenstellen van een assortiment, het tegen scherpe prijzen inkopen van de massagekussens, branding en overige marketingactiviteiten. Op deze wijze realiseerde de onderneming reeds een omzet van ruim € 20.000 in de eerste acht maanden van dit jaar.

Vanwege de grote kansen die deze nichemarkt biedt, wil Treatcare groeien. Op de korte termijn is hiervoor een investering nodig. De zich aandienende kansen en de groeistrategie op korte termijn worden in het vervolg van dit ondernemingsplan uitgewerkt. Op de langere termijn wil Branding E-commerce met Treatcare uitgroeien tot een dominante speler op de markt voor massageapparatuur voor consumenten, met meerdere online en offline verkoopkanalen, waaronder een eigen webwinkel. Voor nu blijft de focus echter liggen op de verkoop via Bol.com en het vergroten van de afzet en omzet via dit kanaal.

Sluit project
Telefoonnummer StartBoard033 2340 555
Telefoonnummer StartBoard033 2340 555