StartBoard

Burgers & Crepes

Ondernemingsplan laten maken snackbar

Mensen eten tegenwoordig meer divers en veelal gevarieerd. Anno 2018 is het niet gek om elke dag een gerecht afkomstig uit een andere keuken te consumeren. Mede door deze ontwikkeling worden er veel verschillende soorten gerechten, die oorspronkelijk uit het buitenland komen, geconsumeerd door de Nederlandse consument. Japans, Italiaans, Chinees, Grieks, Surinaams en Indisch eten zijn voorbeelden van populaire keuken in zowel binnen- als buitenland. Dit blijkt uit de vele eetzaken, toko’s en kraampjes die Nederland, voornamelijk in haar grote steden, te bieden heeft.

Amsterdam, één van deze steden, is een stad met een verscheidenheid aan culturen. Het aanbod aan restaurants, eettenten en afhaalrestaurants l groot en divers. Tegelijkertijd is het aantal passanten op de top locaties in Amsterdam enorm groot. Dit komt o.a. door de populairiteit van de stad bij toeristen.

Ondernemer Ahmed Ali Nasser speelthierop in met zijn bedrijf Burgers & Crepes, een afhaalrestaurant dat zich richt op het aanbieden van snelle en laagdrempelige maaltijden en hapjes. De maaltijden kunnen zowel worden afgehaald als in het restaurant worden gegeten. Er worden ongeveer 36 zitplaatsen gecreëerd in het pand. Hiernaast worden er op het terras 14 zitplaatsen gecreëerd. Men kan bij Burgers & Crepes onder meer terecht voor:

  • Hoofdgerechten, zoals burgers en saté
  • Hapjes, zoals crêpes, wraps en salades
  • Gangbare dranken, zoals Cola, water, fanta, cassis en IceTea

  • De onderneming gaat zich vestigen in Amsterdam, Spuistraat 51, en de bedrijfsactiviteiten richten zich op de inwoners, toeristen, passanten en werkzame mensen van deze gemeente en de directe omgeving.

    Sluit project
    Telefoonnummer StartBoard033 2340 555
    Telefoonnummer StartBoard033 2340 555