StartBoard

ByNouck

Ondernemingsplan juwelier

Het concept van ByNouck

ByNouck ontwerpt, produceert en verkoopt sieraden. Het verkopen van de sieraden geschiedt al ruim zeven jaar via een webshop die actief is in heel West-Europa. Sinds ongeveer een jaar wordt het aanbod tevens vanuit een winkel in de sfeervolle Haarlemse Kleine Houtstraat verkocht. Hier worden op dit moment de sieraden ook deels gecreëerd en geproduceerd. Het andere deel van de productie vindt plaats in een nabijgelegen atelier. Op dit moment worden de online verkochte artikelen vanuit de panden in Haarlem gedistribueerd.

De drijvende kracht achter ByNouck is het unieke talent van ondernemer Goudsmit om producten te ontwerpen die een commerciële hit worden. Samen met het ontwerpteam lukt het haar keer op keer een nieuw en uniek sieraad te ontwerpen dat goed verkoopt. Daarom wordt ByNouck ook steeds meer gezien als een trendsetter. Dit in combinatie met een zeer groot assortiment van bladgouden sieraden met een bewezen betere kwaliteit dan dat van de concurrentie (het slijt gewoon minder snel) maken de succesformule compleet. ByNouck is hip, trendy en zeer stijlvol.

De vernuftige marketing speelt een cruciale rol in het succes van ByNouck. De presentatie van de producten in foto en in video wordt alom geprezen. Facebook is van mening dat ByNouck aan de absolute top staat als het gaat om content creatie voor adverteerders. Niet alleen de producten van ByNouck worden zeer succesvol ontworpen en verkocht, maar ook de presentatie van de sieraden via de sociale media kanalen is zeer sterk. Vorig jaar juni had ByNouck nog maar 10.000 volgers en nu stijgt ByNouck reeds richting de 200.000 volgers op Instagram.

In korte tijd is ByNouck een bekendheid geworden op de de sociale media kanalen en die groei in bekendheid loopt synchroon met de de groeien in omzet.

Sluit project
Telefoonnummer StartBoard033 2340 555
Telefoonnummer StartBoard033 2340 555