StartBoard

Club Alpha

Ondernemingsplan laten maken club

The Abbey is momenteel een welbekende uitgaansgelegenheid in Alblasserdam. De laatste jaren (2015 – 2017) realiseert The Abbey een stabiele omzet. De laatste maanden (anno 2019) heeft het echter te kampen met dalende bezoekersaantallen. Dit heeft te maken met de ontbrekende sfeer volgens een groot aantal bezoekers.

De huidige eigenaar heeft om deze reden besloten om het bedrijfsconcept te verkopen. Ondernemer Brand is gecharmeerd van de mogelijkheden van de vestigingslocatie en de mogelijkheden die het pand te bieden heeft. Hij ziet mogelijkheden in het veranderen van het bedrijfsconcept. Tegelijkertijd heeft hij gemerkt dat het uitgaanspubliek toe is aan een nieuw sfeer begrip in Alblasserdam.

Ondernemer Stephan Brand speelt hierop in door The Abbey over te nemen en voort te zetten onder een nieuwe bedrijfsnaam, Club Alpha. Binnen dit vernieuwde bedrijfsconcept richt hij zich op het aanbieden van de mogelijkheid op een sfeervolle uitgaansgelegenheid. Gasten van Club Alpha bestaan onder meer uit studenten, jongeren en jongvolwassenen uit de regio. Zij kunnen bij Club Alpha onder meer terecht voor alcoholische en non-alcoholische dranken, kleine hapjes, muziek, sociaal contact en bij gelegenheid entertainment.

Sluit project
Telefoonnummer StartBoard033 2340 555
Telefoonnummer StartBoard033 2340 555