StartBoard

Coachhuis Origin~IS

Ondernemingsplan coachbedrijf

Roger Bertrand speelt in op de huidige ontwikkelingen in de markt met het opzetten van zijn coachbedrijf, Coachhuis Origin~IS. Coachhuis Origin is een coachbedrijf dat zich richt op de ontwikkeling van de cliënt, waarbij de cliënt zelf eigenaar is van zijn of haar eigen ontwikkeling. De coaching is gericht op de diepere lagen, oftewel de oorsprong, en niet zozeer op competenties. Het bedrijf heeft een eigen concept ontwikkeld genaamd de 5-ING’s, bestaande uit vijf fasen: de Ontmoet-ING, de Belev-ING, de Herkenn-ING, de Erkenn-ING en de Bestemm-ING. Dit concept is ontworpen om de cliënt te begeleiden in zijn of haar ontwikkeling.

Daarnaast heeft Coachhuis Origin een RUST en ONRUST-model ontwikkeld in het kader van de 3 Huwelijken, namelijk het huwelijk met jezelf, het huwelijk met je partner en familie en het huwelijk met je werk. Het bedrijf maakt continu verbinding met deze modellen tijdens het coachingstraject om de cliënt te ondersteunen in het bereiken van een balans in deze drie huwelijken.

Coachhuis Origin richt zich op cliënten die disbalans ervaren in hun huwelijken, maar ook voor levensvragen en zoektochten kunnen zij bij dit bedrijf terecht. Het bedrijf biedt coaching aan die gericht is op de ontwikkeling van de cliënt, waarbij deze zelf eigenaar is van zijn of haar eigen ontwikkeling.

Het bedrijf richt zich niet alleen op individuen, maar ook op specifieke doelgroepen, waaronder kinderen, ouders en senioren. Voor kinderen biedt Coachhuis Origin bijv. coaching aan die gericht is op het ontwikkelen van hun zelfvertrouwen, het verbeteren van hun studievaardigheden en het omgaan met uitdagingen in het leven. Dit kan bijvoorbeeld zijn bij faalangst of problemen op school.

Ouders kunnen bij Coachhuis Origin terecht voor coaching en advies over opvoeding, het omgaan met stress en het vinden van balans tussen werk en privé. Het bedrijf biedt begeleiding bij het oplossen van conflicten binnen het gezin en het bevorderen van de communicatie.

Voor senioren biedt Coachhuis Origin coaching aan die gericht is op het vinden van een nieuwe balans in het leven na pensioen, het omgaan met veranderingen en het vinden van nieuwe uitdagingen en doelen. Ook bieden ze begeleiding bij het omgaan met eenzaamheid en het vinden van nieuwe sociale contacten.

Het bedrijf werkt met een eigen ontwikkeld model, genaamd het RTO- en Ons-model. Op de volgende twee pagina’s worden deze modellen uiteengezet.

Sluit project
Telefoonnummer StartBoard033 2340 555
Telefoonnummer StartBoard033 2340 555