StartBoard

Cowboys&Angels hair

Ondernemingsplan schoonheidssalon

Ondernemer Emma Finnie speelt in op de huidige ontwikkelingen in de markt met het opzetten van haar bedrijsconcept, Cowboys&Angels hair. Een kappersalon die zich richt op het aanbieden van high-end en toegankelijke kappersdiensten die zich onderscheidt van andere salons door het aanbieden van een breed scala aan diensten, waaronder knippen, wassen en stylen, tegen betaalbare prijzen, met en een hoog niveau van service. Cowboys&Angels hair richt zich op de meer vermogende klanten die bereid zijn om meer te betalen voor de beste diensten.

De kappersalon biedt een breed scala aan diensten, waaronder kleurbehandelingen, knippen, stylen en extensions. De salon maakt gebruik van de nieuwste technieken en producten om haar klanten te voorzien van de best mogelijke service.

Ondernemer Finnie is gespecialiseerd in geavanceerde technieken zoals balayage, foilyage, toppers en haarverlenging. De stylist werkt met de beste producten en technieken om de klanten te helpen hun droomhaar te bereiken.

De salon biedt ook een unieke en luxueuze setting, met moderne inrichting en comfortabele stoelen. De klanten kunnen genieten van een hapje en een drankje terwijl ze wachten op hun afspraak.

De salon biedt ook persoonlijke aanbevelingen aan klanten op basis van hun haartype en gewenste look. Dit kan zijn door gebruik te maken van haaranalyse-apparaten of virtuele try-on-applicaties. Dit geeft klanten meer vertrouwen in hun keuzes en verhoogt de klanttevredenheid.

Met de groeiende vraag naar high-end kappersdiensten, is een salon als Cowboys&Angels hair een goede keuze voor klanten die op zoek zijn naar een professionele en luxueuze haarbehandeling. De salon biedt de beste diensten en producten om haar klanten te helpen hun droomhaar te bereiken.

Naast de genoemde high-end diensten, kunnen klanten bij de salon terecht voor meer laagdrempelige kappersdiensten, waarmee gericht wordt op de toegankelijkheid en betaalbaarheid. Een keuze voor mensen die op zoek zijn naar een snelle, eenvoudige knipbeurt zonder al te veel poespas. Hiermee richt de salon op een brede doelgroep, waaronder jongeren, studenten en gezinnen.

Sluit project
Telefoonnummer StartBoard033 2340 555
Telefoonnummer StartBoard033 2340 555