StartBoard

Daryls Restaurant

Gezien deze ontwikkelingen ziet ondernemer Thompson grote kansen voor het openen van een vleesvrij restaurant op een mooie zichtlocatie met terras in het centrum van Rotterdam. Gasten kunnen hier het gehele jaar door terecht voor diverse vegetarische maaltijden, visgerechten, speciale theetjes en gezonde smoothies. Daarbij kunnen zij de gangbare alcoholische en non-alcoholische drankjes bestellen.

Het wordt een middelgrote zaak van 400 m², met een personeelsbestand van ongeveer 24 medewerkers. Het restaurant zal plaats bieden aan zo’n 150 couverts.

Daryls Restaurant zal bekend staan als een unieke en hippe zaak waar gasten kunnen rekenen op veel aandacht en betaalbare, lekkere en gezonde gerechten. Om dit imago te bereiken zal ten eerste de zaak zelf eigentijds worden aangekleed en wordt personeel aangenomen dat hierbij aansluit. Gasten hoeven bij Daryls Restaurant geen ongeïnteresseerde tieners te verwachten, maar bevlogen obers vanaf twintig jaar oud die alles weten over het grotendeels vegetarische menu.

Ten tweede zal kwaliteit altijd centraal staan. Dit wordt bereikt door goede lange-termijnrelaties aan te gaan met leveranciers die uitsluitend kwalitatieve en goed houdbare producten leveren. Daarnaast is ondernemer Thompson voornemens het menu te laten samenstellen door een professionele chef-kok, waardoor de smaken van alle afzonderlijke ingrediënten ten volste tot hun recht zullen komen in de maaltijden.

Ten derde zal Daryls restaurant ook online volop aanwezig zijn. Er wordt een stijlvolle website ontworpen, die middels zoekmachineoptimalisatie en socialmediamarketing volop onder de aandacht wordt gebracht. Hier kunnen consumenten alles lezen over het restaurant, de keuken en het verhaal erachter. Ook wordt via Facebook de doelgroep actief benaderd.

Sluit project
Telefoonnummer StartBoard033 2340 555
Telefoonnummer StartBoard033 2340 555