StartBoard

EKD Benelux B.V.

Ondernemingsplan laten maken handelsbedrijf

EKD Benelux B.V. is een handelsbedrijf dat zich richt op het aanbieden kabelrupsen in diverse vormen en maten. Het blinkt uit vanwege de unieke hoge knowhow op het gebied van kabelrupsen, de toepassingen en de installatie ervan. Daarnaast spelen de veelzijdigheid van de ondernemers, de kwaliteit die zij leveren en de fijne communicatielijnen met opdrachtgevers een grote rol in het concept.

Naast goede banden met (potentiële) afnemers, heeft er inmiddels ook vooroverleg plaatsgehad met een Duitse fabrikant en leverancier van kabelrupsen: EKD Gelenkrohr. Uit deze gesprekken is gebleken dat deze partij grote interesse heeft in een verregaande samenwerking met ondernemers Van Berkel en De Weerd. Er is afgesproken te gaan werken onder een vergelijkbare handelsnaam als die van de Duitse fabrikant: EKD Benelux B.V. Dit toont de goede banden aan en zal voor herkenbaarheid onder de afnemers zorgen.

Zoals de naam het tevens aangeeft, zal niet enkel de Nederlandse markt worden bediend. Ook in België en Luxemburg zal EKD Benelux actief zijn.

Zoals op grond van de geschetste achtergrond duidelijk moge zijn, onderhouden de ondernemers reeds goede contacten met afnemers. Het is dan ook de verwachting dat er snel een mooi resultaat neergezet kan worden. Daarnaast zullen met name via beurzen en met behulp van mond-tot-mondreclame nieuwe klanten worden binnengehaald, zodat op termijn kan worden uitgegroeid tot de grootste leverancier van kabelrupsen in de Benelux.

Sluit project
Telefoonnummer StartBoard033 2340 555
Telefoonnummer StartBoard033 2340 555