StartBoard

Elegance Fashion Centre

Ondernemingsplan laten maken

Voor een grote groep Nederlanders, maar ook niet Nederlanders, is het belangrijk om goed voor de dag te komen. Een goed voorkomen wordt zowel bepaald door het lichamelijk uiterlijk als de kleding die door men gedragen wordt. Talloze bedrijven spelen, binnen miljardenindustrieën, in op de vraag naar dit perfecte voorkomen. Denk bijvoorbeeld aan kappers, schoonheidsspecialisten, (online) kledingwinkels, horloge & zonnebril aanbieders en plastische chirurgen. Vrouwen, zowel jong als oud, hechten vaak nog een stukje meer waarde aan het voorkomen dan mannen. De vraag onder deze groep is vaak specifiek en sterk afhankelijk van de huidige modetrends. Alleen de beste en mooiste kleding worden interessant gevonden.

Tegelijkertijd heeft Rosita Hageman, met haar jarenlange ervaring in de branche, opgemerkt dat oudere vrouwen veel waarde hechten aan de uitstraling van kleding. Zij draagt regelmatig kleding dat wordt gekenmerkt door een extravagante uitstraling. Deze kledingkeuze is niet onopgemerkt gebleven in haar omgeving. De omgeving vraagt en wilt ook graag deze unieke kleding met een sterke uitstraling hebben en vragen Rosita dan ook regelmatig waar zij deze kleding kunnen kopen.

Ondernemer Rosita Hageman en Leendert Hageman willen inspelen op deze waargenomen vraag met een op te zetten bedrijf, Elegance Fashion Centre. Een kleding webshop dat zich richt op het aanbieden van dameskleding voor vrouwen tussen de 30 en 60 jaar oud. Zij kunnen bij het bedrijfsconcept onder meer terecht voor broeken, jurken jassen, t-shirts en truien. Tevens kunnen zij bij Elegance Fashion Centre terecht voor diverse accessoires, zoals schoenen, tassen en mutsen. Deze kleding wordt aangeboden via een daartoe gespecialiseerde webshop. De webshop geeft een duidelijke weergave van de kleding die wordt aangeboden door ondernemers Hageman.

Ondernemers spelen hier tevens op in door, op termijn, een eigen dameskleding-winkel te openen. Een kledingwinkel dat zich richt op het aanbieden van kwaliteitskleding voor vrouwen. De kleding die wordt aangeboden is hetzelfde als de kleding uit de webshop. De gemiddelde leeftijd van de vrouwen ligt dan ook in de winkel rond de 30 en 60 jaar. Zij kunnen bij de fysieke winkel van Elegance Fashion Centre eveneens terecht voor een complete outfit. Gekleed van top tot teen.

Sluit project
Telefoonnummer StartBoard033 2340 555
Telefoonnummer StartBoard033 2340 555