StartBoard

English Language Institute Turkey

Ondernemingsplan taalschool

English Language Institute Turkey (E.L.I.T.) biedt kwalitatief hoogwaardig Engels taalonderwijs aan volwassenen in Turkije tegen een scherpe prijs. We richten ons daarbij in de eerste plaats op Turks sprekende individuen in de grote steden, maar ook in Turkije werkende expats en migranten zijn welkom. De cursussen zullen deels plaatsvinden in lesruimtes, maar een groot deel van het lesmateriaal zal ook online worden aangeboden, zodat cursisten thuis kunnen oefenen.

Om een hoge kwaliteit te garanderen maakt E.L.I.T. enkel gebruik van docenten van wie de moedertaal Engels is. Op deze manier onderscheiden we ons ook direct van de concurrentie, die vaak nog gebruik maakt van Turkse leraren. Wij zijn daarom voornemens leraren te werven in landen als Groot-Brittannië, Australië en de Verenigde Staten en deze naast een baan in Turkije ook een woning aan te bieden. Zo wordt het aantrekkelijk voor leraren om voor ons te werken.

Ook zullen wij gebruik maken van een nieuwe, speciaal in Nederland ontwikkelde lesmethode die toegespitst is op het leren van een tweede taal. Daarbij zal, zoals gezegd, ook intensief gebruik worden gemaakt van e-learning. De lessen zullen praktijkgericht zijn en de focus zal liggen op resultaat.

Tegelijkertijd willen wij bekend staan als een laagdrempelig taalinstituut. Hiervoor hanteren wij prijzen die net iets onder die van de concurrenten liggen. Ook is iedereen welkom, ongeacht zijn of haar niveau.

Vooralsnog zullen wij enkel Engels aanbieden. Op termijn willen wij echter ook uitbreiden met andere talen. Te denken valt aan Nederlands, Duits, Turks en eventueel Spaans. Ondernemer Doganer heeft lopende afspraken met een uitgever voor al deze talen. Ook hiervoor zullen wij docenten aannemen die native zijn in de taal die ze lesgeven. We verwachten hier een jaar na aanvang van de Engelse lessen mee te kunnen beginnen.

Sluit project
Telefoonnummer StartBoard033 2340 555
Telefoonnummer StartBoard033 2340 555