StartBoard

Etci Mehmet Steakhouse

Ondernemingsplan laten maken

Ondernemer en restaurateur Oktay Elmaci, die goede contacten onderhoudt met de eigenaar van de filialen in Turkije, ziet gezien de blijvend grote vraag naar kwalitatief goed vlees grote kansen voor een Turkse steakhouse in Rotterdam. Hij is dan ook voornemens dit het concept van Etci Mehmet Steakhouse naar Rotterdam te halen. Dit zal gebeuren onder toezien en in naam van Etci Mehmet Steakhouse.

In principe wordt het Turkse concept overgenomen. Er zal in Rotterdam dus ook worden gewerkt met kwalitatieve producten, waarbij de presentatie van het vlees, met entertainment en live bereidingen aan tafel, een grote rol speelt.

Om optimaal vers vlees te kunnen garanderen wordt het vlees geleverd door een lokale islamitische slager die slacht volgens de principes van halal. Al het vlees dat geserveerd zal worden is dus vers en honderd procent halal.

Daarnaast wordt er in het Rotterdamse concept gewerkt met enkele zeer exclusieve vleessoorten. Eén daarvan is Japans Wagyuvlees. Het is vlees dat enkel van een bepaald ras runderen (de Waygu) afkomstig is. Het heeft een zeer zachte structuur en is bijzonder smaakvol.

Er zal worden gefocust op het creëren van een goede reputatie. Deze reputatie laat zich vatten in termen als Turks, betaalbaar, gastvrij, vers en kwalitatief vlees en als een plek waar je geëntertaind wordt.

Etci Mehmet Steakhouse zal zich gaan vestigen in het centrum van Rotterdam. Op dit moment wordt druk gezocht naar een geschikt pand, met een oppervlakte van minstens driehonderd vierkante meter. Er is bewust gekozen om dit concept naar Rotterdam te halen (en niet een andere stad in Nederland), vanwege het hoge aantal inwoners met een Turkse en/of islamitische achtergrond en vanwege de authentieke voorliefde voor vlees die de gemiddelde Rotterdammer uitdraagt.

In het pand wordt tevens ruimte gereserveerd voor een shisha area. Zo kunnen de gasten tevens bij Etci Mehmet Steakhouse terecht voor het roken van shishatabak. Zij kunnen kiezen om dit met een sier- of een non-sier waterpijp te doen. Gasten kunnen kiezen uit verschillende soorten shishatabak. De shishapijp wordt voorzien van kooltjes om gerookt te kunnen worden. Deze kooltjes worden door een medewerker van Etci Mehmet Steakhouse nadat de kooltjes zijn uitgebrand vervangen, zodat de gasten optimaal kunnen genieten van het roken van de shishatabak.

Sluit project
Telefoonnummer StartBoard033 2340 555
Telefoonnummer StartBoard033 2340 555