StartBoard

Excellent-Chrono

Ondernemingsplan tweedehands horloges

Excellent-Chrono houdt zich bezig met de handel in luxe tweedehands (pre-owned) horloges. Hierbij moet gedacht worden aan modellen van horlogemerken als Rolex, Breitling en Omega. Het principe achter het concept is simpel. Via diverse online en offline kanalen worden de horloges gezocht en ingekocht, die vervolgens via de eigen website verkocht worden. Klanten kunnen bij mij terecht voor het kopen van een horloge dat Excellent-Chrono op voorraad heeft. Daarbij helpt het bedrijf ook wanneer iemand op zoek is naar een specifiek model.

Bij de inkoop maak ik onder andere gebruik van het eerder genoemde online platform Chrono24. Hier ben ik gegarandeerd van kwaliteit en loop ik dankzij hun werkwijze met onder meer betaling via een derdenrekening nauwelijks risico’s. Daarnaast maak ik voor de inkoop gebruik van mijn wereldwijde netwerk met diverse horlogehandelaren. Een derde vorm van inkoop is die van consumenten. Op mijn website kunnen mensen een formulier invullen en op deze wijze hun horloge te koop aanbieden.

De horloges verkoop ik hoofdzakelijk via mijn eigen website. Ik richt me hierbij met name op de jonge generatie. Daarom speelt mijn bedrijfsaccount op Instagram een grote rol. Door middel van gericht adverteren met aansprekende advertenties met professionele foto’s, en door slim gebruik te maken van hashtags wil ik deze doelgroep effectief bereiken. Het account en de advertenties zullen voorzien worden van links naar de verkooppagina’s op mijn website, alwaar de horloges betaald kunnen worden met de gangbare online betaalmogelijkheden. Daarnaast zal ik middels Adwords en SEO mijn horloges onder de aandacht brengen bij gebruikers van zoekmachines als Google.

Excellente Chrono zal zich van de concurrentie onderscheiden dankzij haar professionaliteit, veilige uitstraling en een doorlopende focus op service. Ik denk namelijk dat deze kwaliteiten van doorslaggevend belang zijn in het hoge segment. Klanten zijn bij mij verzekerd van echte aandacht, krijgen altijd een echtheidscertificaat en door de samenwerking met een juwelier kan ik kwaliteit en één jaar garantie geven. Daarnaast garanderen mijn eigen achtergrond en brede netwerk een succesvolle start.

Sluit project
Telefoonnummer StartBoard033 2340 555
Telefoonnummer StartBoard033 2340 555