StartBoard

FeestKoek

Ondernemingsplan Banketbakkerij

Ondernemer de Graaf beschikt als ervaren bakker over het benodigde vakmanschap en ervaring om zowel zoete als hartige kwalitatief hoogstaande patisserie te maken, waaronder boterkoek op spakenburgs recept, het Spakenburgs Hart. Dit is dan ook wat hij met het concept van FeestKoek gaat doen.

FeestKoek is een patisseriebedrijf dat op grote schaal Spakenburgs Harten zal produceren om vervolgens te verkopen aan consumenten en bedrijven. Vanaf de opening zullen enkele honderden stuks per week verkocht worden. Het doel is daarbij een goede naam te creëren en na verloop van tijd te gaan leveren aan grote partijen, zoals Hanos en Sligro. Zo kan het bedrijf uitgroeien tot leverancier van duizenden baksels per week.

Om dit te bereiken wordt ingespeeld op de laatste trends, onder andere door middel van constante innovatie. Zoals reeds omschreven is het in de huidige patisseriewereld de uitdaging om te voorzien in de behoefte aan lokaal, gezonde en houdbare producten die ook nog eens goed op smaak zijn.

FeestKoek is voornemens om de boterkoek volgens authentieke spakenburgs recept te produceren. Daarbij gaat het o.m. om de volgende vormen hiervan:

- Hartvorm;

- Sarah/abraham;

- Auto;

- Huis;

- Overige mogelijkheden (oneindig);

De feestkoeken worden online aangeboden in een webshop. Hierom worden de koeken iets bruiner gebakken voor de juiste verzending. De verkoopprijs ligt vast op €24,95 exclusief verzendkosten. Het is dan ook niet mogelijk om de koeken af te halen in de bakkerij.

De koeken kunnen worden na het afbakken versierd met snoep, glazuur e.d. Online winkeliers kunnen daarbij zelf kiezen voor het type snoep en de kleur en opschrift van het glazuur. De baksels worden verpakt in witte dozen met het logo van FeestKoek.nl prominent op d evoorkant. De koek ligt in de witte kartonnen-doos op een doorzichtig plastic om verkleving aan de doos te voorkomen.

Sluit project
Telefoonnummer StartBoard033 2340 555
Telefoonnummer StartBoard033 2340 555