StartBoard

Fold Squeeze BV

Ondernemingsplan verpakkingen

Fold Squeeze springt in op de beschreven ontwikkelingen met de ontwikkeling, en verkoop, van 100% natuurlijk afbreekbare (compostible) sachets, zonder ethanol. De aangeboden single use verpakkingen zijn onder meer uitermate geschikt voor handsanitizer, zonnebrand, medicijnen, honing, sauzen en chemische stoffen. Daarnaast is de gepatenteerde verpakking handig voor het aanbieden van samples door bijvoorbeeld schoonheidssalons met een eigen verzorgingsproduct /-gel.

De onderneming heeft in de Benelux het alleenrecht op de verkoop van deze plasticloze verpakkingen, afgegeven door haar partner VShapes. De sachets die Fold Squeeze aanbiedt aan haar afnemers zijn naast duurzaam, eenvoudig te gebruik en zorgt ervoor dat (vrijwel) alles uit de verpakking komt. De verpakking is eenvoudig te bedienen met slechts één hand.

Fold Squeeze verkoopt haar producten vooral aan producenten c.q. fabrikanten in de vorm van co-packing, waarbij het logo van de producent op de verpakking komt te staan. Daarnaast heeft de onderneming haar eigen Premium Brand waarmee het onder meer haar single use verpakking met handgel aanbiedt aan onder andere cosmeticabedrijven, hotelketens en sauna’s.

Met de bedrijfsvoering focust men op de klanttevredenheid van haar afnemers en de kwaliteit en duurzaamheid van de verpakking. Fold Squeeze levert voornamelijk op grote schaal haar verpakkingen. Er zal dan ook niet direct aan consumenten worden verkocht. De onderneming onderhoudt reeds goede contacten met fabrikanten en ziet grote kansen om de verpakkingen bij deze kring af te zetten. Hier zal dan ook bij de financiering van extra grondstoffen de focus op liggen.

Op deze manier hoopt het bedrijf wereldwijd duizenden verpakkingen per week te kunnen leveren. Het doel is om hiermee een bekende naam te worden in de industrie en uiteindelijke grote partijen als Unilever en Heinz te kunnen voorzien.

Sluit project
Telefoonnummer StartBoard033 2340 555
Telefoonnummer StartBoard033 2340 555