StartBoard

Glowing Beautycenter

Ondernemingsplan laten maken schoonheidssalon

Het is voor talloze mensen anno 2018 een prioriteit in binnen- en buitenland aantrekkelijk gevonden te worden en er verzorgd uit te zien. Dit blijkt onder andere uit de enorme bedragen die worden uitgegeven per jaar aan verzorgingsproducten en de miljardenbedrijven die in de cosmeticamarkt actief zijn. Uit recente cijfers van het Centraal Bureau voor de Statistiek blijkt dat ook schoonheidsspecialisten steeds drukker bezocht worden en dat de omzet in deze markt blijft stijgen.

Ondernemer Aysun Atis speelt hierop in met haar bedrijf Glowing Beautycenter, een beautysalon die zich richt op het aanbieden van diensten gericht op uiterlijke verzorging. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het liften van wenkbrauwen en wimpers en het geven van gezichtsbehandelingen. Hiernaast worden verschillende behandelingen aangeboden gericht op het verschonen of verfraaien van de nagels, ofwel het geven van manicures en pedicures.

Naast het verzorgen van het gezicht of de nagels worden er tevens behandelingen aangeboden voor de verzorging van het hele lichaam. Het gaat hierbij voornamelijk om massages of behandeling voor het hele lichaam, zoals cupping.

Klanten van Glowing Beautycenter bestaan voornamelijk uit vrouwen in de leeftijdscategorie 14 tot 65+ in de regio Delft. Deze groep is zich bewust van de rol van hun uiterlijk en uitstraling en besteedt hier dan ook veel aandacht aan. Zij worden bereikt via mond-tot-mondreclame binnen de regio.

Sluit project
Telefoonnummer StartBoard033 2340 555
Telefoonnummer StartBoard033 2340 555