StartBoard

GoldenCare

Ondernemingsplan laten maken

Met het bedrijfsconcept ‘Golden Care’ willen ondernemers Yigisoy en Farah Ali, beiden studenten verpleegkunde met veel ervaring in de uitzendbranche, een alternatief bieden voor de grote algemene uitzendbureaus. Golden Care is een uitzendbureau speciaal voor verpleegkundigen, door verpleegkundigen.

Zorgverleners zullen bij Golden Care vinden wat ze zo missen in de grote uitzendbureaus: aandacht, betrokkenheid en flexibiliteit. Zo zal het voor hun een stuk aantrekkelijker te worden om te komen werken in de zorg en vooral om er te blijven werken. Dit zal leiden tot minder verzuim, minder uitval, gemotiveerder personeel, minder personeelstekort en op termijn dus tot betere zorg.

Ziekenhuizen, zorgprojecten, zorgcentra en ouderenverzorgingsinstellingen zullen bij Golden Care dus terecht kunnen voor gemotiveerde, flexibele en gespecialiseerde zorgverleners en verpleegkundigen. De focus zal hierbij liggen op het uitzenden van uitzendkrachten voor een korte periode, en dus niet op detachering.

Vanuit Golden Care zal er veel aandacht worden gegeven aan de uitzendkrachten, zodat zij zich thuis zullen voelen bij het bedrijf. Hier zullen onder andere technische en communicatieve innovaties bij worden ingezet, maar vooral persoonlijke aandacht. Zo zal er uitgebreid de tijd worden genomen om werknemers te leren kennen en hun voorkeuren en kwaliteiten in beeld te brengen. Ook wordt intensieve begeleiding aangeboden waar nodig. Mensen worden niet in het diepe gegooid, maar worden door ervaren krachten ingewerkt. Daarnaast wordt er actief gevraagd naar feedback en ervaringen bij de uitzendkrachten met als doel het werk nog aantrekkelijker te maken.

Ook zal er gebruik worden gemaakt van een flexibele planning. Aan de ene kant kunnen werknemers zo zelf aangeven wanneer en hoeveel ze willen werken. Aan de andere kant ontstaat er zo ruimte om patiënten extra zorg te verlenen als dit nodig is. Om dit mogelijk te maken zal gebruik worden gemaakt van een online platform met een mobiele applicatie die constant in realtime beheerd wordt. Verpleegkundigen worden zo ondersteund met bijvoorbeeld sms’jes of appjes wanneer ze moeten werken of wanneer er iets veranderd in de zorg.

Sluit project
Telefoonnummer StartBoard033 2340 555
Telefoonnummer StartBoard033 2340 555