StartBoard

HealthFreshFast

Ondernemingsplan bar

Snelle gezonde voeding

Met HealthFreshFast springt ondernemer Gonenc in op de groeiende behoefte naar voedzame, gezonde en bovendien snelle voeding. Dit doet zij door het openen van een zelfrijdende verkoopwagen, ofwel foodtruck. In deze verkoopwagen kan men verse, gezonde snacks, maaltijden en dranken afhalen, alsmede vers geperste sapjes en overige lekkernijen.

Alle maaltijden en snacks worden huisbereid, met verse producten en grotendeels op basis van authentieke recepten. Klanten kunnen bij HealthFreshFast terecht voor zowel ontbijt, lunch als diner. De focus ligt op de lunch, echter, kunnen klanten de maaltijden en snacks ook consumeren als ontbijt of diner.

Om de doelgroep tegemoet te treden, wil ondernerm Gonenc bekend staan als duurzaam, gezond, gezellig, bewust en hip. Veganisten en vegetariërs kunnen ook bij het bedrijfsconcept terecht voor verschillende gerechten wat hierop aansluit en waarbij ze zich geen zorgen hoeven te maken dat bij de afname dierenleed gemoeid is.

De verkoopwagen van HealthFreshFast wordt gesitueerd op een doorlooplocatie in het centrum van Roosendaal (Noord Brabant). Hiernaast houdt ondernemer Gonenc de optie open om zich aan te melden voor evenementen, zoals foodfestivals om zich daar tijdelijk te situeren.

Klanten van HealthFreshFast bestaan dus uit bezoekers van het centrum in Roosendaal. Daarnaast bestaan zij dus eventueel uit evenementbezoekers en evenementorganisatoren. Zij kunnen bij het bedrijfsconcept terecht voor:

1. Gezonde maaltijden, zoals maaltijdsalades

2. Belegde broodjes

3. Drankjes

4. Versgeperste sappen

Sluit project
Telefoonnummer StartBoard033 2340 555
Telefoonnummer StartBoard033 2340 555