StartBoard

Hotel de Wildernis

Ondernemingsplan laten maken

Hotel de Wildernis zal zich gaan vestigen in Gumpelstadt, in een pand dat vroeger dienst deed als verzorgingshuis. Er bevinden zich reeds twee bewoonbare appartementen in het pand en het is de bedoeling om daarnaast nog dertig kamers te realiseren.

Zoals reeds duidelijk mag zijn zal het hotel zich richten op de motorrijdende toerist, maar niet exclusief. Naast motorrijders kan gedacht worden aan fiets- en wandeltoeristen als belangrijke potentiële gasten, maar ook aan bijvoorbeeld voetbalteams die een weekendje weg gaan ten behoeve van de teamsfeer of als voorbereiding op het nieuwe seizoen.

Net als bij De Rots zal ondernemer Buitenhuis zich met zijn nieuwe concept onderscheiden door de zaken vooral niet moeilijker te maken dan nodig is. Zo zal het mogelijk zijn om een laagdrempelige setting te creëren waar toeristen die tot rust willen komen dit voor weinig geld (€35 - €40,- per persoon per nacht) kunnen doen. Kamers worden kwalitatief doch simpel ingericht met een comfortabel bed, een nachtkastje een kledingkast en een prima badkamer en toilet. Het hotel krijgt zo een relaxte uitstraling, waar de motorrijder zich thuis voelt.

In het restaurant kunnen de gasten terecht voor een lekker en simpel ontbijt- en dinerbuffet met onder andere hamburgers, schnitzel en eieren. Daarnaast is er een terras voorzien, waar men wat kan drinken en een hapje kan eten. Dit terras is bovendien zichtbaar vanaf één van de druk bewandelde en befietste paden en zal daarom mede als uithangbord dienen voor het hotel. Het is de bedoeling dat hongerige en dorstige voorbijgangers het terras zullen aandoen om even bij te komen, wat te nuttigen en wellicht ook de nacht door te brengen in de Wildernis.

De promotie zal verder vooral plaatsvinden via internet en met mond-tot-mondreclame. Er zal gebruik gemaakt worden van onder andere Booking.com en Tripadvisor. Via websites die speciaal gericht zijn op motorrijdende toeristen zal het hotel ook specifiek onder de aandacht gebracht worden van de doelgroep. Via het netwerk van de ondernemer zullen tevens diverse motorclubs uitgenodigd worden om eens langs te komen. Doordat motorrijders een vrij hechte gemeenschap vormen en vaak (ook via internet en sociale media) nauwe banden onderhouden met elkaar, wordt ervan uitgegaan dat men de positieve ervaringen bij het hotel zal delen, waardoor er hopelijk een sneeuwbaleffect zal ontstaan.

Sluit project
Telefoonnummer StartBoard033 2340 555
Telefoonnummer StartBoard033 2340 555