StartBoard

J A M

Ondernemingsplan Bonaire

Met het nieuwe bedrijfsconcept J A M springen ondernemers Van Wyk, Radford en Prentice in op de vraag naar ontbijt- en lunchroooms. Het nieuwe horecaconcept zal een pand in Amsterdam omtoveren tot een grand café waar zowel de lokale bevolking als toeristen terecht kunnen om gezellig te ontbijten, te lunchen, te dineren en samen te komen. Maar klanten kunnen ook terecht voor een ruim aanbod aan speciale cocktails, koffie, thee en speciaal bieren.

J A M is dagelijks geopend vanaf 9.00 uur. Met het aanbieden van ontbijt, lunch, diner en borrel wordt ingespeeld op de behoefte van bewoners, toeristen en bezoekers van Amsterdam om na of tijdens hun dagelijkse activiteiten te kunnen consumeren.

Met het ruimte ontbijt- en lunchmenu en de drankenkaart worden mensen aangetrokken die op een laagdrempelige manier willen genieten: met kwalitatieve gerechten, een fijne sfeer, lekkere cocktails en een uitgebreide kaart. Het aanbod bestaat onder andere uit eigerechten, soepen en bagels. Daarnaast bestaat het aanbod voor een groot deel uit cupcakes en andere soorten patisserie.

Van Wyk, Radford en Prentice willen met hun nieuwe horecazaak bekend staan als gezellig, laagdrempelig, vooruitstrevend, maar vooral bruisend. Het zal altijd gezellig aanvoelen wanneer een gast ‘thuis’ komt bij J A M.

Er zal gewerkt worden vanuit een solide basis, waarbij kwaliteit, verse producten en een aangename sfeer centraal zullen staan. Daarbij zal worden ingespeeld op trends, zowel culinair als qua inrichting.

Daarbij zullen ook ruime openingstijden (doordeweeks van 09:00 tot 18:00) gehanteerd worden. Ook het creëren van een goede sfeer, met af en toe thema-avonden, zoals vrijdagmiddagborrel-avonden zal een uitgangspunt zijn in de bedrijfsvoering.

Sluit project
Telefoonnummer StartBoard033 2340 555
Telefoonnummer StartBoard033 2340 555