StartBoard

Kamikaze (Rage Rooms)

Ondernemingsplan smashroom

Melany Bronsgeest wil inspelen op deze ontwikkelingen in de markt met het opzetten van haar eigen smashroom, genaamd Kamikaze. De onderneming biedt deze nieuwe unieke vorm van entertainment, een smash room. Bij Kamikaze kunnen klanten hun stress verminderen door voorwerpen te vernietigen in een veilige en gecontroleerde omgeving. Kamikaze beschikt over verschillende kamers gevuld met gebruiksvoorwerpen, elektronische apparaten en andere spullen die klanten naar wens om kapot te maken. Naast dit recreatieve deel, is Kamikaze een horecagelegenheid, waar klanten kunnen genieten van een hapje en een drankje na afloop van hun activiteit.

De missie van Kamikaze is om een professionele en kwalitatief hoogwaardige omgeving te bieden waar klanten zich kunnen ontspannen en tegelijkertijd hun emoties kunnen uiten. De kernwaarden omvatten kwaliteit, klantenservice, innovatie en duurzaamheid. Kamikaze wordt gevestigd in het centrum van Leeuwarden en zal hiermee de eerste smash room in deze stad zijn.

De gedachten achter het bedrijf is het idee dat het belangrijk is om een uitlaatklep te hebben voor stress en emoties. Door het bieden van een veilige omgeving waar klanten hun stress kunnen verminderen door het vernietigen van spullen, hoopt Kamikaze bij te dragen aan het welzijn van mensen en hun mentale gezondheid te ondersteunen.

De doelgroep bestaat uit iedereen die behoefte heeft aan een uitlaatklep voor hun stress en emoties. Dit kan variëren van studenten tot zakenmensen, en van jong tot oud. Het concept is dan ook toegespitst op een breed publiek. Door de combinatie van recreatie en horeca hoopt ondernemer Bronsgeest haar klanten een complete ervaring te bieden waarbij ze kunnen genieten van een hapje en een drankje en een leuke ontspannende activiteit.

Het verdienmodel is gebaseerd op het aanbieden van pakketten met verschillende duur en intensiteit. Daarnaast worden extra diensten, zoals catering voor evenementen en bedrijfsuitjes aangeboden. Binnen de onderneming streeft men naar duurzaamheid door bijvoorbeeld het recyclen van het kapotte materiaal en het gebruik van milieuvriendelijke producten.

Ondernemer Bronsgeest zoekt continue naar regionale partijen om samenwerkingen mee aan te gaan. Zo heeft zij contact met de gemeente rondom het helpen van jongeren (van het jeugdteam). Daarnaast is zij in gesprek met lokale horecagelegenheden en de lokale bioscoop om mee samen te werken.

Sluit project
Telefoonnummer StartBoard033 2340 555
Telefoonnummer StartBoard033 2340 555