StartBoard

Kinderopvang Floses

Ondernemingsplan kinderdagverblijf

Kinderopvang Floses, een initiatief van ondernemers Seherli en Dunar, is een nieuwe toegewijde speler die inspringt op de wensen en behoeften van ouders in Apeldoorn die op zoek zijn naar een professionele kinderopvang voor hun kinderen van 0 t/m 4 jaar oud. In de kinderopvang kunnen kleine kinderen genieten van ruim aanbod aan activiteiten die op een pedagogische wijze zijn uitgewerkt. Ouders kunnen nauw betrokken zijn bij het aanbod zodat deze zo goed mogelijk aansluit bij wat de ouders voor hun kinderen willen. Alles in het kader van het positief stimuleren van de ontwikkeling van de kinderen wordt gerealiseerd.

Dit concept focust zich voornamelijk op de kwaliteit van de opvang voor de kinderen. De kinderen worden opgevangen door ervaren pedagogische medewerkers die voorzien zijn van een VOG. Het gehele proces, vanaf het intakegesprek tot aan de dagelijkse opvang moet door zowel kinderen als ouders worden beleefd als vertrouwd, duidelijk, veilig en professioneel. Dankzij de handige locatie met parkeergelegenheid en een kosten efficiënte inrichting van de locatie is de kinderopvang voor iedereen toegankelijk.

Ondernemers Seherli en Dunar zijn zelf moeder en brengen /brachten hun kinderen voor een langere periode naar een kinderopvang. Zij zijn voornemens om alles wat zij geleerd hebben als moeder te implementeren in de opzet van de eigen kinderopvang.

Kinderopvang Floses is meer dan alleen gezellig bezig zijn met kinderen! Als kleinschalige kinderopvang wil het kinderen ondersteunen en een huiselijke sfeer bieden. De groei en ontwikkeling van het kind staat daarbij voorop. Binnen ons pedagogisch handelen, staat de individuele ontwikkeling en behoefte van het kind centraal. Op onze kinderopvang wordt een sfeer gecreëerd waarbinnen het kind: zich prettig en veilig kan voelen, vertrouwen kan hebben in eigen kunnen, voor zichzelf op kan komen, respect kan ontwikkelen voor zichzelf en voor anderen, zelfstandig kan zijn, sociaal vaardig kan zijn, en zich in eigen tempo kan ontwikkelen.

Ook besteedt men veel aandacht aan het samen leven en het spelen in groepsverband. Kinderopvang Floses hecht veel waarde aan wederzijds vertrouwen, eerlijkheid, openheid en respect hebben voor elkaar. Een goede samenwerking met ouders is daarbij vitaal. De wensen van ouder en kind worden besproken en zij handelen hiernaar. Tijdens periodieke observaties kijken we naar wat het kind nodig heeft en overleggen zij dit met ouders. Bij Kinderopvang Floses is elk kind uniek!

Sluit project
Telefoonnummer StartBoard033 2340 555
Telefoonnummer StartBoard033 2340 555