StartBoard

La Bella Beauty Salon

Ondernemingsplan laten maken beautysalon

Het is voor talloze mensen anno 2018 een prioriteit in binnen- en buitenland aantrekkelijk gevonden te worden en er verzorgd uit te zien. Dit blijkt onder andere uit de enorme bedragen die worden uitgegeven per jaar aan verzorgingsproducten en de miljardenbedrijven die in de cosmeticamarkt actief zijn. Uit recente cijfers van het Centraal Bureau voor de Statistiek blijkt dat ook schoonheidsspecialisten steeds drukker bezocht worden en dat de omzet in deze markt blijft stijgen.

Ondernemers Yesim Aydin en Hewi Ahmed spelen hierop in met hun bedrijf La Bella Beauty Salon, een beautysalon die zich richt op het aanbieden van diensten gericht op uiterlijke verzorging (voornamelijk tanden). Denk hierbij bijvoorbeeld aan het bleken van de tanden, het verzorgen van keratine behandelingen en het plaatsen van tandkristallen. Naast de diensten gericht op het verzorgen van de tanden en haren focussen ondernemers Aydin en Ahmed zich als beautysalon zich bijvoorbeeld op het liften van wenkbrauwen en wimpers en het geven van gezichtbehandelingen. Klanten van La Bella Beauty Salon bestaan voornamelijk uit vrouwen in de leeftijdscategorie 16 tot 60+ in de regio Arnhem. Deze groep is zich bewust van de rol van hun uiterlijk en uitstraling en besteedt hier dan ook veel aandacht aan. Zij worden bereikt via mond-tot-mondreclame binnen de regio.

De onderneming gaat zich vestigen in Arnhem, echter, de bedrijfsactiviteiten richten zich op een gebied met een straal van circa 10 km daarbuiten. Ondernemers Aydin en Ahmed gaan werken vanuit een pand in een veelbezochte straat.

Sluit project
Telefoonnummer StartBoard033 2340 555
Telefoonnummer StartBoard033 2340 555