StartBoard

Get it laser clinics

Ondernemingsplan laserkliniek

Get it laser clinics, een initiatief van Rusen Donmez, is een nieuwe speler die inspringt op de wensen en behoeften van Nederlanders die haren willen laten verwijderen door een professional. In deze kliniek kunnen cliënten terecht voor ontharing van het hele lichaam. Te denken valt daarbij aan behandelingen ten behoeve van been of borsthaar, maar ook aan bijvoorbeeld snor, baard en wenkbrauwen.

In het concept wordt gefocust op zowel kwaliteit als een scherpe prijs. Cliënten worden behandeld door BIG-geregistreerde huidartsen. Het hele proces, vanaf de het intakegesprek tot aan de behandeling en de nazorg moet door cliënten worden beleefd als vertrouwd, duidelijk, gastvrij en professioneel. Dankzij het gebruik van de Soprano laser zijn behandelingen aangeboden die voor iedereen betaalbaar zijn.

De beoogde locatie voor de kliniek bevindt zich in Den Haag. Daar zal een pand van ongeveer 70 m² worden gehuurd, met een receptie, wachtruimte, een operatiekamer en alle verder benodigde faciliteiten. Er kan dus slechts één behandelingen gelijktijdig plaatsvinden. Daarvoor worden twee BIG-geregistreerde artsen aangenomen, en meerdere assistenten. Ook wordt er een receptioniste aangenomen.

Ondernemer Donmez is jarenlang werkzaam geweest in de cosmeticabranche, en is dan ook voornemens om alles wat hij daar geleerd heeft te implementeren in de opzet van zijn eigen ontharingskliniek. Bovendien onderhoudt hij goede banden met mensen in de branche.

Sluit project
Telefoonnummer StartBoard033 2340 555
Telefoonnummer StartBoard033 2340 555