StartBoard

MeLife & Smile

Ondernemingsplan laten maken massagesalon

Het is voor talloze mensen anno 2018 een prioriteit in binnen- en buitenland aantrekkelijk gevonden te worden en er verzorgd uit te zien. Dit blijkt onder andere uit de enorme bedragen die worden uitgegeven per jaar aan verzorgingsproducten en de miljardenbedrijven die in de cosmeticamarkt actief zijn. Uit recente cijfers van het Centraal Bureau voor de Statistiek blijkt dat ook schoonheidsspecialisten steeds drukker bezocht worden en dat de omzet in deze markt blijft stijgen. Er verzocht uitzien wordt gestimuleerd door het gebruik van schoonheidsbehandelingen en het gebruik van verzorgende middelen. Tegelijkertijd is het essentieel om het lichaam goed te verzorgen door regelmatig te bewegen en het lichaam goed te voeden. Hiernaast is het belangrijk om het lichaam te laten ontspannen. Hiervoor kiezen mensen om bijvoorbeeld om yoga te beoefenen of naar de sauna te gaan. Het lichaam vind eveneens ontspanning, maar ook andere voordelen voor de gezondheid, door goed en professioneel gemasseerd te worden.

Ondernemer Bianca Gianvecchio speelt hierop in met haar bedrijf, MeLife & Smile. Een massagepraktijk dat zich richt op het aanbieden van diverse behandelingen gericht op het laten ontspannen van het lichaam. Denk hierbij bijvoorbeeld aan diverse massagebehandelingen, zoals gezichtmassages, voetmassages en olie massages. Cliënten kunnen kiezen uit diverse natuurlijke producten en massage oliën, ook wel bekent als blends, bij de afname van een massage. Deze producten en massage oliën worden geproduceerd door ondernemer Gianvecchio. De ingrediënten zijn door haar geselecteerd en zijn 100% natuurlijk.

Momenteel worden alle behandelingen vanuit huis uitgevoerd. Dit heeft tot nu toe tot een stabiele omzetstroom geleid. Ondernemer Gianvecchio ziet kansen om haar bedrijf MeLife & Smile verder uit te laten groeien door haar bedrijfsactiviteiten uit te voeren vanuit een pand.

Cliënten van MeLife & Smile bestaan onder meer uit mensen die hard werken of intensief sporten in de regio Den Haag. De onderneming gaat zich dan ook vestigen in Den Haag, echter, de bedrijfsactiviteiten richten zich op een gebied met een straal van circa 10 km daarbuiten. Momenteel heeft ondernemer Gianvecchio een pand op het oog aan de Schoolstraat 25 in Den Haag.

Sluit project
Telefoonnummer StartBoard033 2340 555
Telefoonnummer StartBoard033 2340 555